LAJMI I FUNDIT:
Prokurimi i Hapur

Prokurimi i Hapur

42 Artikuj

Info

Platforma “Prokurimit të Hapur dhe Transparent” është projekt i realizuar nga Lëvizja FOL dhe mbështetur nga USAID-i përmes aktivitetit Komuna Transparente, Effektive dhe Llogaridhënëse (USAID TEAM).
Objektivi kryesor i këtij projekti ka qenë zhvillimi i portalit të hapur të prokurimit për të rritur transparencën e shpenzimeve publike.
Tash e tutje, platforma është integruar në median më kredibile online në Kosovë, Telegrafi.com.

Komisioni për Buxhet sërish pa vendimmarrje për shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP-së

Komisioni për Buxhet sërish pa vendimmarrje për shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP-së

Të Tjera
Opozita e quan të jashtëligjshëm shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP

Opozita e quan të jashtëligjshëm shkarkimin e anëtares së Bordit në OSHP

Të Tjera
Ngritja e çmimeve lë në gjysmë punimet për pendën dhe kanalin e ujitjes në Vragoc të Pejës

Ngritja e çmimeve lë në gjysmë punimet për pendën dhe kanalin e ujitjes në Vragoc të Pejës

Financa
Kurti takon anëtarët e Bordit të OSHP-së

Kurti takon anëtarët e Bordit të OSHP-së

Të Tjera
Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Në kundërshtim me ligjin, Komuna e Klinës shpërblen me tender ish-shefin e Prokurimit Publik

Financa
​Kuvendi zgjodhi Bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit

​Kuvendi zgjodhi Bordin e Organit Shqyrtues të Prokurimit

Të Tjera
Formohet organi për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit

Formohet organi për përzgjedhjen e anëtarëve në Organin Shqyrtues të Prokurimit

Të Tjera
Qeveria i dërgon Kuvendit emrat për kryetar dhe anëtarë të Bordit të OSHP-së

Qeveria i dërgon Kuvendit emrat për kryetar dhe anëtarë të Bordit të OSHP-së

Të Tjera
Kuvendi emëron dy anëtarë të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik

Kuvendi emëron dy anëtarë të Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik

Të Tjera
U akuzua nga PDK për keqpërdorime, Durmishi arsyetohet dhe paralajmëron padi

U akuzua nga PDK për keqpërdorime, Durmishi arsyetohet dhe paralajmëron padi

Financa
Këto janë 42 kontratat që PDK thotë se Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro

Këto janë 42 kontratat që PDK thotë se Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro

Financa
PDK: Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro, nënshkroi 42 kontrata një burimore 

PDK: Ministria e Infrastrukturës keqpërdori mbi 9 milionë euro, nënshkroi 42 kontrata një burimore 

Financa
Bllokimi i zgjedhjes së anëtarëve të OSHP-së, Krasniqi: Qeveria po e dëshmon çdo ditë paaftësinë e saj, janë bllokuar mbi 500 milionë euro që të hyjnë në ekonomi

Bllokimi i zgjedhjes së anëtarëve të OSHP-së, Krasniqi: Qeveria po e dëshmon çdo ditë paaftësinë e saj, janë bllokuar mbi 500 milionë euro që të hyjnë në ekonomi

Të Tjera
Raporti mbi transparencën e Prokurimit Publik, Kosova ngec në fazën para dhe pas tenderimit

Raporti mbi transparencën e Prokurimit Publik, Kosova ngec në fazën para dhe pas tenderimit

Albert Spahiu
Ministria e Mbrojtjes shpall tender prej 2 milionë eurove për furnizim me çizme verore e dimërore për ushtarët e FSK-së

Ministria e Mbrojtjes shpall tender prej 2 milionë eurove për furnizim me çizme verore e dimërore për ushtarët e FSK-së

Jehona Hulaj
Mbi gjysma e bizneseve në Kosovë thonë se është i pranishëm korrupsioni në prokurim publik

Mbi gjysma e bizneseve në Kosovë thonë se është i pranishëm korrupsioni në prokurim publik

Albert Spahiu
Vonesa në miratimin e Projektligjit të Prokurimit Publik, Qeveria ende nuk ka dhënë komentet për draftin e dorëzuar nga grupi punues

Vonesa në miratimin e Projektligjit të Prokurimit Publik, Qeveria ende nuk ka dhënë komentet për draftin e dorëzuar nga grupi punues

Xhejlane Kaçiu
Qeveria voton kandidatët për kryetar dhe anëtarë të bordit të OShP-së

Qeveria voton kandidatët për kryetar dhe anëtarë të bordit të OShP-së

Ekonomi
Pandemia COVID-19 shfrytëzohet për lidhjen e kontratave emergjente – keqpërdoret paraja publike

Pandemia COVID-19 shfrytëzohet për lidhjen e kontratave emergjente – keqpërdoret paraja publike

Mirjeta Hajzeraj
‘Gjykata e Tenderëve’ vazhdon të mbetet jofunksionale, bllokohen me qindra projekte kapitale

‘Gjykata e Tenderëve’ vazhdon të mbetet jofunksionale, bllokohen me qindra projekte kapitale

Jehona Hulaj
Qeveria propozon kandidatët për Bordin e KRPP-së

Qeveria propozon kandidatët për Bordin e KRPP-së

Të Tjera
Prokurimi në shëndetësi, Shqipëria me mungesë të theksuar të transparencës dhe llogaridhënies

Prokurimi në shëndetësi, Shqipëria me mungesë të theksuar të transparencës dhe llogaridhënies

Klaudjo Jonuzaj
KDI: Kompania që është në listë të zezë fiton kontratë përmes UNOPS

KDI: Kompania që është në listë të zezë fiton kontratë përmes UNOPS

Kosovë
Prokurimi i Hapur, Lëvizja Fol: Brenda një viti u nënshkruan 557 kontrata pa njoftim, prinë Komuna e Gjakovës

Prokurimi i Hapur, Lëvizja Fol: Brenda një viti u nënshkruan 557 kontrata pa njoftim, prinë Komuna e Gjakovës

Financa