LAJMI I FUNDIT:

Prindërit

428 Artikuj

Të ndash xhelozinë me fëmijët. Çfarë mund të bëjnë prindërit

Të ndash xhelozinë me fëmijët. Çfarë mund të bëjnë prindërit

Prindër dhe fëmijë
Gjyshërit mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në shëndetin mendor të nënës, tregon studimi

Gjyshërit mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në shëndetin mendor të nënës, tregon studimi

Prindër dhe fëmijë
Strategjia efektive: Si ta qetësosh fëmijën kur hidhërohet!

Strategjia efektive: Si ta qetësosh fëmijën kur hidhërohet!

Këshilla për prindër
A i duan prindërit të gjithë fëmijët njësoj

A i duan prindërit të gjithë fëmijët njësoj

Prindër dhe fëmijë
Çfarë të bënsh me fëmijët gjatë fundjavës që t’i mbash afër dhe të kalosh kohë me ta?

Çfarë të bënsh me fëmijët gjatë fundjavës që t’i mbash afër dhe të kalosh kohë me ta?

Këshilla për prindër
Fëmijët sensin për humor e marrin nga prindërit

Fëmijët sensin për humor e marrin nga prindërit

Këshilla për prindër
Sipas studiueses së Harvardit, kjo është e vetmja gjë që shkatërron besimin e fëmijëve

Sipas studiueses së Harvardit, kjo është e vetmja gjë që shkatërron besimin e fëmijëve

Prindër dhe fëmijë
Kur fëmija kërkon t’i blini diçka “të cilën e kanë të gjithë”: Blijani menjëherë! Qe pse duhet t’ia blini!

Kur fëmija kërkon t’i blini diçka “të cilën e kanë të gjithë”: Blijani menjëherë! Qe pse duhet t’ia blini!

Këshilla për prindër
Edhe fëmijët vuajnë nga ankthi, disa shenja që prindërit duhet t’i njohin

Edhe fëmijët vuajnë nga ankthi, disa shenja që prindërit duhet t’i njohin

Prindër dhe fëmijë
Fëmijët gjithnjë e më shumë nuk reagojnë ndaj antibiotikëve. Përse ndodh kështu dhe cilat janë alternativat?

Fëmijët gjithnjë e më shumë nuk reagojnë ndaj antibiotikëve. Përse ndodh kështu dhe cilat janë alternativat?

Këshilla mjekësore
Si të veproni kur fëmija juaj ju akuzon se nuk e doni?

Si të veproni kur fëmija juaj ju akuzon se nuk e doni?

Këshilla për prindër
Pse pyetja ‘Si kalove sot në shkollë?’ nuk është e duhura për fëmijët? Ja ç’duhet të thoni

Pse pyetja ‘Si kalove sot në shkollë?’ nuk është e duhura për fëmijët? Ja ç’duhet të thoni

Prindër dhe fëmijë
Ndikimi i konsumimit të alkoolit nga babai te foshnja e palindur – nga defektet deri te karakteristikat e ndryshuara

Ndikimi i konsumimit të alkoolit nga babai te foshnja e palindur – nga defektet deri te karakteristikat e ndryshuara

Prindër dhe fëmijë
Problemet e tinejxherëve që nuk ua thonë prindërve

Problemet e tinejxherëve që nuk ua thonë prindërve

Këshilla Lifestyle
Çfarë duhet të dini për fëmijët që kanë dëshirë të lëndojnë të tjerët?

Çfarë duhet të dini për fëmijët që kanë dëshirë të lëndojnë të tjerët?

Këshilla për prindër
Shenjat dhe simptomat e gjashtë infeksioneve që fëmijët mund t’i marrin gjatë dimrit e të cilat çdo prind duhet t’i dijë

Shenjat dhe simptomat e gjashtë infeksioneve që fëmijët mund t’i marrin gjatë dimrit e të cilat çdo prind duhet t’i dijë

Këshilla mjekësore
Problemet në sjelljen e fëmijës që prindërit nuk duhet t’i anashkalojnë

Problemet në sjelljen e fëmijës që prindërit nuk duhet t’i anashkalojnë

Prindër dhe fëmijë
Çfarë duhet të bëni që fëmija të pranojë partnerin tuaj të ri pas divorcit

Çfarë duhet të bëni që fëmija të pranojë partnerin tuaj të ri pas divorcit

Prindër dhe fëmijë
Si i shohin bebet prindërit e tyre? Ja kur ato fillojnë të njohin fytyrën dhe tiparet e fytyrës suaj

Si i shohin bebet prindërit e tyre? Ja kur ato fillojnë të njohin fytyrën dhe tiparet e fytyrës suaj

Këshilla për prindër
Amerikanët dëshirojnë fëmijë si Ajnshtajni, ndërsa evropianët lumturinë e tyre

Amerikanët dëshirojnë fëmijë si Ajnshtajni, ndërsa evropianët lumturinë e tyre

Shëndetësi Lajme
Disa fëmijë dashurohen për herë të parë shumë herët, kështu mund t’i zbuloni me kohë

Disa fëmijë dashurohen për herë të parë shumë herët, kështu mund t’i zbuloni me kohë

Këshilla për prindër
Prindërit këshillohen t’i mbajnë gjithmonë larg fëmijëve kapakët mbyllës të vaskës

Prindërit këshillohen t’i mbajnë gjithmonë larg fëmijëve kapakët mbyllës të vaskës

Këshilla Lifestyle
Fëmijët që bëjnë këto 12 gjëra, kanë tru ‘shumë të ndjeshëm’ dhe ky konsiderohet një avantazh

Fëmijët që bëjnë këto 12 gjëra, kanë tru ‘shumë të ndjeshëm’ dhe ky konsiderohet një avantazh

Prindër dhe fëmijë
Mënyra tibetane e edukimit kërkon që fëmijën ta trajtoni si mbret, prandaj vetëm ky dënim lejohet

Mënyra tibetane e edukimit kërkon që fëmijën ta trajtoni si mbret, prandaj vetëm ky dënim lejohet

Këshilla për prindër