LAJMI I FUNDIT:

Prerja Cezariane

18 Artikuj

Ja si duket në të vërtetë një prerje cezariane: Çdo detaj regjistrohet, nga prerja e parë deri te qepja e fundit

Ja si duket në të vërtetë një prerje cezariane: Çdo detaj regjistrohet, nga prerja e parë deri te qepja e fundit

Shtatzëna
Të lindurit me prerje cezariane janë më obezë

Të lindurit me prerje cezariane janë më obezë

Fëmija juaj
Sa prerje cezariane mund të bëni dhe sa duhet pritur deri në shtatzëninë e ardhshme?

Sa prerje cezariane mund të bëni dhe sa duhet pritur deri në shtatzëninë e ardhshme?

Shtatzëna
Si ta dalloj infeksionin pas prerjes cezariane: Simptomat shfaqen shpejt pas operacionit

Si ta dalloj infeksionin pas prerjes cezariane: Simptomat shfaqen shpejt pas operacionit

Për nënat
Prerja cezariane nuk lejohet vetëm pse dëshironi: Fëmija nuk do të zhvillohet sa duhet dhe ekziston ky rrezik

Prerja cezariane nuk lejohet vetëm pse dëshironi: Fëmija nuk do të zhvillohet sa duhet dhe ekziston ky rrezik

Shtatzëna
Çfarë është lindja me operacion apo prerja cezariane? Gjithçka që duhet të dini rreth procedurës

Çfarë është lindja me operacion apo prerja cezariane? Gjithçka që duhet të dini rreth procedurës

Shtatzëna
Foshnjat e lindura me operacion cezarian në rrezik më të lartë të hospitalizimit shkaku i infeksionit

Foshnjat e lindura me operacion cezarian në rrezik më të lartë të hospitalizimit shkaku i infeksionit

Shëndetësi Lajme
Rritet numri i lindjeve me prerje cezariane edhe në Kosovë

Rritet numri i lindjeve me prerje cezariane edhe në Kosovë

Kosovë
Deri në sa lindje me operacion mund të bëjë një grua; A shtohet rreziku pas çdo shtatzënie tjetër

Deri në sa lindje me operacion mund të bëjë një grua; A shtohet rreziku pas çdo shtatzënie tjetër

Dua bebe
Përse bebet e lindura me prerje cezariane mund të kenë imunitet më të dobët se fëmijët e lindur në rrugë natyrore

Përse bebet e lindura me prerje cezariane mund të kenë imunitet më të dobët se fëmijët e lindur në rrugë natyrore

Bebja këtu
Duket që ekziston dallimi midis bebeve të lindura në mënyrë natyrale dhe atyre me prerje cezariane

Duket që ekziston dallimi midis bebeve të lindura në mënyrë natyrale dhe atyre me prerje cezariane

Shëndetësi Lajme
Lindje me operacion: Si ta merrni veten pas ndërhyrjes cezariane

Lindje me operacion: Si ta merrni veten pas ndërhyrjes cezariane

Për nënat
Fëmijët e lindur me prerje cezariane priren të jenë obezë në moshën 5 vjeçe

Fëmijët e lindur me prerje cezariane priren të jenë obezë në moshën 5 vjeçe

Bebja këtu
A është prerja cezariane vendim i drejtë?

A është prerja cezariane vendim i drejtë?

Për nënat
Bebet e lindura me prerje cezariane janë më të prira të jenë mbipeshë

Bebet e lindura me prerje cezariane janë më të prira të jenë mbipeshë

Bebja këtu
Problematika e prerjes cezariane

Problematika e prerjes cezariane

Shëndetësi Lajme
Ditët e para pas lindjes me prerje Cezariane

Ditët e para pas lindjes me prerje Cezariane

Temat Javore
Lindja me operacion ose prerja Cezariane (Sectio Cesarea)

Lindja me operacion ose prerja Cezariane (Sectio Cesarea)

Temat Javore