LAJMI I FUNDIT:

Petrit Malaj

18 Artikuj

Shqipëria i kërkon Kosovës themelimin e Asociacionit, duke e çuar për vlerësim në Kushtetuese

Shqipëria i kërkon Kosovës themelimin e Asociacionit, duke e çuar për vlerësim në Kushtetuese

Kosovë
Shqipëria do të dërgojë trupa shtesë në Kosovë

Shqipëria do të dërgojë trupa shtesë në Kosovë

Siguri
Ambasadori Malaj optimist: Do të takohen qeveritë e Kosovës dhe Shqipërisë

Ambasadori Malaj optimist: Do të takohen qeveritë e Kosovës dhe Shqipërisë

Kosovë
Në takim me ambasadorin e Shqipërisë, Hovenier: Mbështesim integrimin e Kosovës në struktura evropiane

Në takim me ambasadorin e Shqipërisë, Hovenier: Mbështesim integrimin e Kosovës në struktura evropiane

Kosovë
Ambasadori Malaj: Rama dhe Kurti në komunikim të vazhdueshëm, nuk duhet menduar që çdo bisedë e tyre del në media

Ambasadori Malaj: Rama dhe Kurti në komunikim të vazhdueshëm, nuk duhet menduar që çdo bisedë e tyre del në media

Shqipëri
Kryetari i Prishtinës: 28 Nëntori, testament i qëndrueshmërisë së shqiptarëve

Kryetari i Prishtinës: 28 Nëntori, testament i qëndrueshmërisë së shqiptarëve

Kosovë
Haradinaj: Nëntori lidhë ngjarjet më madhore të historisë, që nga Skënderbeu e deri te lufta e lavdishme e UÇK-së

Haradinaj: Nëntori lidhë ngjarjet më madhore të historisë, që nga Skënderbeu e deri te lufta e lavdishme e UÇK-së

Kosovë
Malaj: Historia e pavarësisë së Shqipërisë nuk është e plotë pa shqiptarët e Kosovës

Malaj: Historia e pavarësisë së Shqipërisë nuk është e plotë pa shqiptarët e Kosovës

Kosovë
Ambasadori i Shqipërisë bën homazhe në Prekaz dhe viziton familjen e ish-presidentit Rugova

Ambasadori i Shqipërisë bën homazhe në Prekaz dhe viziton familjen e ish-presidentit Rugova

Kosovë
Ambasadori shqiptar takon komandantin Ulutas: Shqipëria do ta rrisë prezencën e trupave në KFOR

Ambasadori shqiptar takon komandantin Ulutas: Shqipëria do ta rrisë prezencën e trupave në KFOR

Kosovë
Mision fisnik i çdo shqiptari, forcimi i bashkëpunimit Shqipëri-Kosovë

Mision fisnik i çdo shqiptari, forcimi i bashkëpunimit Shqipëri-Kosovë

Kosovë
Maqedonci: Intensifikimi i marrëdhënieve bilaterale Kosovë-Shqipëri, obligim ndaj kombit

Maqedonci: Intensifikimi i marrëdhënieve bilaterale Kosovë-Shqipëri, obligim ndaj kombit

Kosovë
Konjufca pret ambasadorin e ri të Shqipërisë: Ekzistojnë mundësi të shumta të pashfrytëzuara për të avancuar më tutje bashkëpunimin

Konjufca pret ambasadorin e ri të Shqipërisë: Ekzistojnë mundësi të shumta të pashfrytëzuara për të avancuar më tutje bashkëpunimin

Kosovë
Osmani pranoi letrat kredenciale nga ambasadori i Shqipërisë, Petrit Malaj: Presim që Shqipëria të jetë zë i Kosovës aty ku nuk kemi përfaqësim

Osmani pranoi letrat kredenciale nga ambasadori i Shqipërisë, Petrit Malaj: Presim që Shqipëria të jetë zë i Kosovës aty ku nuk kemi përfaqësim

Kosovë
Emërohet ambasador i Shqipërisë në Kosovë, Malaj: Marrëdhëniet mes dy vendeve janë të natyrës strategjike, mirë u takofshim në Prishtinë

Emërohet ambasador i Shqipërisë në Kosovë, Malaj: Marrëdhëniet mes dy vendeve janë të natyrës strategjike, mirë u takofshim në Prishtinë

Shqipëri
Aktori i mirënjohur Petrit Malaj emërohet ambasador i ri i Shqipërisë në Kosovë

Aktori i mirënjohur Petrit Malaj emërohet ambasador i ri i Shqipërisë në Kosovë

Shqipëri
Begaj dekreton lirimin e tetë ambasadorëve dhe emëron shtatë të tjerë, zëvendësohet ambasadori në Kosovë

Begaj dekreton lirimin e tetë ambasadorëve dhe emëron shtatë të tjerë, zëvendësohet ambasadori në Kosovë

Shqipëri
Ndërron jetë aktori Bujar Lako

Ndërron jetë aktori Bujar Lako

Kultura