LAJMI I FUNDIT:

"Personale"

307 Artikuj

Kardiologu Bajraktari: Mjekët nuk po ikin nga Kosova për paga

Kardiologu Bajraktari: Mjekët nuk po ikin nga Kosova për paga

Shëndetësi
Çitaku: Kosova ta shfrytëzojë unitetin mes BE-së dhe SHBA-së, për njohjen reciproke me Serbinë

Çitaku: Kosova ta shfrytëzojë unitetin mes BE-së dhe SHBA-së, për njohjen reciproke me Serbinë

Kosovë
Vlora Dumoshi: Për shkak të Qeverisë Kurti 1 djali im nuk do të kthehet më në Kosovë

Vlora Dumoshi: Për shkak të Qeverisë Kurti 1 djali im nuk do të kthehet më në Kosovë

Kosovë
Krenare Vokshi Shala, paralajmëron fillimin e sezonës së re të emisionit “Personale”

Krenare Vokshi Shala, paralajmëron fillimin e sezonës së re të emisionit “Personale”

Kosovë
Don Lush Gjergji: Në aspektin fetar Vatikani e ka njohur Kosovën, në aspektin politik fajet i ka diplomacia

Don Lush Gjergji: Në aspektin fetar Vatikani e ka njohur Kosovën, në aspektin politik fajet i ka diplomacia

Kosovë
Armend Muja thotë se aktualisht mbështetja për Vetëvendosjen e kalon 51 përqindëshin

Armend Muja thotë se aktualisht mbështetja për Vetëvendosjen e kalon 51 përqindëshin

Kosovë
Jeta Xharra prezanton pesë heronjtë e saj, që thotë se i duhen Kosovës më shumë se politikanët

Jeta Xharra prezanton pesë heronjtë e saj, që thotë se i duhen Kosovës më shumë se politikanët

Kosovë
Jeta Xharra rrëfen për jetën personale dhe karrierën

Jeta Xharra rrëfen për jetën personale dhe karrierën

Kosovë
Geci: Lufta e UÇK-së u përça pasi u themeluan fondet

Geci: Lufta e UÇK-së u përça pasi u themeluan fondet

Kosovë
Gani Geci: Mora 32 mijë marka nga Bujar Bukoshi dhe i ndamë tetë veta, nuk kishim kulm mbi kokë

Gani Geci: Mora 32 mijë marka nga Bujar Bukoshi dhe i ndamë tetë veta, nuk kishim kulm mbi kokë

Kosovë
Ikballe Huduti: Në Kosovë mysliman shiit janë 45 për qind, tjerët janë suni

Ikballe Huduti: Në Kosovë mysliman shiit janë 45 për qind, tjerët janë suni

Kosovë
Ramosaj: Presidenti duhet të jetë person që ka dëshmi se e do këtë vend dhe që nuk tradhton

Ramosaj: Presidenti duhet të jetë person që ka dëshmi se e do këtë vend dhe që nuk tradhton

Kosovë
Krasniqi: Islami nuk justifikon vrasjet e njerëzve në katedrale – Profetin Muhamed arabët e persekutuan por ai nuk iu hakmor

Krasniqi: Islami nuk justifikon vrasjet e njerëzve në katedrale – Profetin Muhamed arabët e persekutuan por ai nuk iu hakmor

Kosovë
Shefqet Krasniqi: Baba Trump është “boss” i botës, ua tha në sy liderëve tanë se Kosova është vend mysliman

Shefqet Krasniqi: Baba Trump është “boss” i botës, ua tha në sy liderëve tanë se Kosova është vend mysliman

Kosovë
Shefqet Krasniqi kërkon shkarkimin e ambasadorit Qëndrim Gashi: Të marrin mësim edhe të tjerët

Shefqet Krasniqi kërkon shkarkimin e ambasadorit Qëndrim Gashi: Të marrin mësim edhe të tjerët

Kosovë
Geci: Emrin tim e keqpërdoren pas luftës, në së paku 20 banesa e kanë shënuar “E zënë – Sabit Geci”

Geci: Emrin tim e keqpërdoren pas luftës, në së paku 20 banesa e kanë shënuar “E zënë – Sabit Geci”

Kosovë
Ish-kreu i SHISH, Fatos Klosi: FARK-u nuk kishte ushtarë por vetëm oficerë, nuk ishin të gatshëm për sakrificë

Ish-kreu i SHISH, Fatos Klosi: FARK-u nuk kishte ushtarë por vetëm oficerë, nuk ishin të gatshëm për sakrificë

Kosovë
Klosi: Vrasja e Ahmet Krasniqit ishte nga jashtë

Klosi: Vrasja e Ahmet Krasniqit ishte nga jashtë

Kosovë
Abrashi: Kosova e Serbia në Uashington prezantuan projekte ekonomike, temat politike i hodhi në tavolinë SHBA

Abrashi: Kosova e Serbia në Uashington prezantuan projekte ekonomike, temat politike i hodhi në tavolinë SHBA

Kosovë
Abrashi beson se do të jetë kandidat i LDK-së për Prishtinën

Abrashi beson se do të jetë kandidat i LDK-së për Prishtinën

Kosovë
Abrashi: Me fondet amerikane, këtë vit pritet të fillojë autostrada drejt Merdares

Abrashi: Me fondet amerikane, këtë vit pritet të fillojë autostrada drejt Merdares

Biznes
Ish-ushtarja e UÇK-së rrëfen për torturat e tmerrshme që kanë përjetuar gratë e dhunuara gjatë luftës në Kosovë

Ish-ushtarja e UÇK-së rrëfen për torturat e tmerrshme që kanë përjetuar gratë e dhunuara gjatë luftës në Kosovë

Kosovë
Gramoz Berisha: Nga koha e masakrës e ëma nuk e ka përballuar më kthimin në Suharekë

Gramoz Berisha: Nga koha e masakrës e ëma nuk e ka përballuar më kthimin në Suharekë

Kosovë
Gjakova: Ish-ushtarët e UÇK-së, kategoria më e atakuar nga gjykatat që nga viti 2000

Gjakova: Ish-ushtarët e UÇK-së, kategoria më e atakuar nga gjykatat që nga viti 2000

Kosovë