Autorja e emisionit “Personale” në rrjetet sociale ka paralajmëruar që së shpejti do të nis sezona e 10-të e këtij emisioni.

“Personale” është emision që transmetohet ne TV Dukagjini me autoren Krenare Vokshi Shala, në të cilin kanë rrëfyer personalitete te shumta te politikes, artit e medias.

Emisioni transmetohet çdo të shtune nga ora 21:00 ne TV Dukagjini dhe në Telegrafi.com