LAJMI I FUNDIT:

Pastrimi

331 Artikuj

Me ndihmën e këtyre përbërësve do ta hiqni yndyrën nga dollapët e kuzhinës për vetëm pak sekonda

Me ndihmën e këtyre përbërësve do ta hiqni yndyrën nga dollapët e kuzhinës për vetëm pak sekonda

Bëje vet
Mënyra më e lehtë për të pastruar karriget e bardha plastike: Përziejeni këto produkte me ujë dhe hiqni papastërtitë

Mënyra më e lehtë për të pastruar karriget e bardha plastike: Përziejeni këto produkte me ujë dhe hiqni papastërtitë

Bëje vet
Ndiqni rregullat e thjeshta dhe ruani pajisjet tuaja: Si duhet t’i pastroni ekranet

Ndiqni rregullat e thjeshta dhe ruani pajisjet tuaja: Si duhet t’i pastroni ekranet

Bëje vet
Pastroni dritaret pa gjurmë të shëmtuara njollash: Thjesht përzieni këta tre përbërës dhe ato do të shkëlqejnë si kurrë më parë

Pastroni dritaret pa gjurmë të shëmtuara njollash: Thjesht përzieni këta tre përbërës dhe ato do të shkëlqejnë si kurrë më parë

Rregullimi i shtëpisë
Herën tjetër kur të pastroni lavamanin, shtoni këtë përbërës dhe do të shkëlqejë sikur ishte i ri

Herën tjetër kur të pastroni lavamanin, shtoni këtë përbërës dhe do të shkëlqejë sikur ishte i ri

Bëje vet
Pastrimi i ekranit të televizorit pa e dëmtuar

Pastrimi i ekranit të televizorit pa e dëmtuar

Bëje vet
Bebja nuk duhet të pastrohet menjëherë pas lindjes

Bebja nuk duhet të pastrohet menjëherë pas lindjes

Për nënat
Tri metoda për pastrimin e thellë të dyshekut – një burim i fshehur papastërtie në shtëpi

Tri metoda për pastrimin e thellë të dyshekut – një burim i fshehur papastërtie në shtëpi

Bëje vet
Katër këshilla për mirëmbajtjen e atleteve të bardha: Pas çdo pastrimi do të duken si të reja

Katër këshilla për mirëmbajtjen e atleteve të bardha: Pas çdo pastrimi do të duken si të reja

Bëje vet
Eliminoni gjithë yndyrën nga kuzhina për një minutë: Truk i cili entuziazmon!

Eliminoni gjithë yndyrën nga kuzhina për një minutë: Truk i cili entuziazmon!

Bëje vet
Kujdes të mos i dëmtoni: Këto objekte dhe sipërfaqe nuk bën t’i lani me detergjent

Kujdes të mos i dëmtoni: Këto objekte dhe sipërfaqe nuk bën t’i lani me detergjent

Bëje vet
Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Ndërpritet greva e punëtorëve të KRM ‘Pastrimi’, Komuna e Prishtinës thotë se u është rritur paga për 70 euro

Financa
Punëtorët e ‘Pastrimit’ në grevë, kryeqytetin e mbulojnë mbeturinat

Punëtorët e ‘Pastrimit’ në grevë, kryeqytetin e mbulojnë mbeturinat

Të Tjera
Barrymore tregon përditshmërinë pa zbukurime shtesë – si duket dhoma e saj para pastrimit

Barrymore tregon përditshmërinë pa zbukurime shtesë – si duket dhoma e saj para pastrimit

Yjet
Hasanaj nga Let’s Do It Kosova: Mjedisi ndotet kryesisht nga faktori njeri dhe kompanitë ndërtuese

Hasanaj nga Let’s Do It Kosova: Mjedisi ndotet kryesisht nga faktori njeri dhe kompanitë ndërtuese

Kosovë
Si t’i eliminoni shtresat yndyrore nga filtri i aspiratorit të kuzhinës?

Si t’i eliminoni shtresat yndyrore nga filtri i aspiratorit të kuzhinës?

Bëje vet
Nëse i sterilizoni shishet, mund të mbroni beben nga diarreja dhe të vjellat

Nëse i sterilizoni shishet, mund të mbroni beben nga diarreja dhe të vjellat

Këshilla për prindër
Mjeti nga vetëm tri përbërës për neutralizimin e aromave të pakëndshme në tualet

Mjeti nga vetëm tri përbërës për neutralizimin e aromave të pakëndshme në tualet

Bëje vet
Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Protestojnë punëtorët e KRM ‘Pastrimi’, kërkojnë rritje të rrogës dhe përmirësim të kushteve të punës

Financa
Truk që e dinë vetëm amvisat: Kështu pastrohen jastëkët me një veprim!

Truk që e dinë vetëm amvisat: Kështu pastrohen jastëkët me një veprim!

Bëje vet
Mos i lani me ujë këto shtatë gjëra në shtëpi

Mos i lani me ujë këto shtatë gjëra në shtëpi

Këshilla dhe ide
Pastroni xhamin e oxhakut në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë

Pastroni xhamin e oxhakut në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë

Bëje vet
Vendi që nuk e pastroni kurrë në frigorifer, por për të mirën tuaj duhet të filloni ta bëni

Vendi që nuk e pastroni kurrë në frigorifer, por për të mirën tuaj duhet të filloni ta bëni

Bëje vet
Këshilla të thjeshta për pastrim të stufës

Këshilla të thjeshta për pastrim të stufës

Bëje vet