LAJMI I FUNDIT:

Pagat

241 Artikuj

Pagat e ulëta, OShP përballet me mungesë të stafit

Pagat e ulëta, OShP përballet me mungesë të stafit

Të Tjera
Këta janë ambasadorët e Kosovës me pagën më të lartë e më të ulët gjatë vitit 2023

Këta janë ambasadorët e Kosovës me pagën më të lartë e më të ulët gjatë vitit 2023

Kosovë
Diplomatëve kosovarë u kthehen pagat siç i kishin para miratimit të Ligjit të pagave

Diplomatëve kosovarë u kthehen pagat siç i kishin para miratimit të Ligjit të pagave

Kosovë
Punëtorëve të KEK-ut u rriten pagat dhe marrin 300 euro bonuse për fundvit

Punëtorëve të KEK-ut u rriten pagat dhe marrin 300 euro bonuse për fundvit

Energjetika
Tahiri: Mashtrimi i qeverisë me pagat në sektorin publik vazhdon të dekonspirohet

Tahiri: Mashtrimi i qeverisë me pagat në sektorin publik vazhdon të dekonspirohet

Kosovë
Pagat mesatare në Evropë – këto janë vendet ku paguhen më së shumti punonjësit

Pagat mesatare në Evropë – këto janë vendet ku paguhen më së shumti punonjësit

Botë
Mediumi kroat: Vuçiq ëndërron të arrijë Kroacinë, por do të zgjohet, siç ndodh me të gjithë ëndërrimtarët dhe përgjumësit

Mediumi kroat: Vuçiq ëndërron të arrijë Kroacinë, por do të zgjohet, siç ndodh me të gjithë ëndërrimtarët dhe përgjumësit

Të Tjera
Rama: Pagat do të rriten edhe për 14 mijë infermierë

Rama: Pagat do të rriten edhe për 14 mijë infermierë

Shqipëri
INSTAT: Shqiptarët, pagat më të ulëta – punojnë me orë më të zgjatura se Evropa dhe rajoni

INSTAT: Shqiptarët, pagat më të ulëta – punojnë me orë më të zgjatura se Evropa dhe rajoni

Ekonomi
Jeta e vështirë e muzikantëve profesionistë të Mbretërisë së Bashkuar

Jeta e vështirë e muzikantëve profesionistë të Mbretërisë së Bashkuar

Muzika
Paga mesatare në Shqipëri shkon në 665 euro

Paga mesatare në Shqipëri shkon në 665 euro

Shqipëri
Pagat me Gjermani u rriten me ritme rekord gjatë tremujorit të dytë të 2023-së

Pagat me Gjermani u rriten me ritme rekord gjatë tremujorit të dytë të 2023-së

Botë
Kombinati Trepça ndëshkon 151 punëtorë, Haxhiu: Minatorët nuk do të arrijë t’i nënshtroj as Qeveria ‘Zdravo’

Kombinati Trepça ndëshkon 151 punëtorë, Haxhiu: Minatorët nuk do të arrijë t’i nënshtroj as Qeveria ‘Zdravo’

Financa
Mbajtën grevë për mos daljen e pagave të korrikut, kombinati Trepça ndëshkon 151 minatorë

Mbajtën grevë për mos daljen e pagave të korrikut, kombinati Trepça ndëshkon 151 minatorë

Financa
Minatorëve të Trepçës iu dalin pagat e korrikut

Minatorëve të Trepçës iu dalin pagat e korrikut

Financa
Mësoni cilat janë punët më të paguara në Zvicër

Mësoni cilat janë punët më të paguara në Zvicër

Financa
Pagat në Britani të Madhe rriten me ritme rekord, niveli më i lartë brenda dy dekadave

Pagat në Britani të Madhe rriten me ritme rekord, niveli më i lartë brenda dy dekadave

Botë
Pagat e minatorëve të Trepçës do të ekzekutohen të hënën

Pagat e minatorëve të Trepçës do të ekzekutohen të hënën

Ekonomi
125 mijë euro paga për 10 deputetët serbë që shkuan veç një ditë në Kuvend

125 mijë euro paga për 10 deputetët serbë që shkuan veç një ditë në Kuvend

Kosovë
Minatorët e Trepçës hyjnë në grevë, nuk u janë ekzekutuar ende pagat e muajit qershor

Minatorët e Trepçës hyjnë në grevë, nuk u janë ekzekutuar ende pagat e muajit qershor

Financa
Ngritja e pagave në Britani të Madhe shton presionin për rritjen e normave të interesit

Ngritja e pagave në Britani të Madhe shton presionin për rritjen e normave të interesit

Botë
Besimi: Duhet të definohen edhe disa finesa për rritjen e pagave

Besimi: Duhet të definohen edhe disa finesa për rritjen e pagave

Maqedonia e Veriut
Pagat në Kosovë – më pak se 140 euro rritje për një dekadë, vetëm 25 euro më shumë për sektorin privat gjatë vitit 2022

Pagat në Kosovë – më pak se 140 euro rritje për një dekadë, vetëm 25 euro më shumë për sektorin privat gjatë vitit 2022

Financa
Barazia në paga – hendeku gjinor në Zvicër ndryshon sipas nivelit të punës

Barazia në paga – hendeku gjinor në Zvicër ndryshon sipas nivelit të punës

Botë