LAJMI I FUNDIT:

Ohër

239 Artikuj

Bastisje në Ohër, gjendet drogë – arrestohet një person

Bastisje në Ohër, gjendet drogë – arrestohet një person

Kronikë e Zezë
Gjithnjë e më pak ka interesim për regjistrim në gjimnazet në Strugë dhe Ohër

Gjithnjë e më pak ka interesim për regjistrim në gjimnazet në Strugë dhe Ohër

Maqedonia e Veriut
Hotelierët në Ohër në konflikt me autoritetet për taksat komunale dhe pajisjet urbane

Hotelierët në Ohër në konflikt me autoritetet për taksat komunale dhe pajisjet urbane

Maqedonia e Veriut
Nepalez dhe filipinas janë të angazhuar në restorante në Strugë dhe Ohër

Nepalez dhe filipinas janë të angazhuar në restorante në Strugë dhe Ohër

Maqedonia e Veriut
Çdo javë regjistrohen rreth dyzet raste të reja me grip në Ohër

Çdo javë regjistrohen rreth dyzet raste të reja me grip në Ohër

Maqedonia e Veriut
Kontrolle në objektet hotelerike në Tetovë dhe Ohër, kapen 99 femra nga shtete të ndryshme

Kontrolle në objektet hotelerike në Tetovë dhe Ohër, kapen 99 femra nga shtete të ndryshme

Maqedonia e Veriut
Vendoset bredhi i Vitit të Ri në thellësi të ujërave të Liqenit të Ohrit

Vendoset bredhi i Vitit të Ri në thellësi të ujërave të Liqenit të Ohrit

Maqedonia e Veriut
Gjithnjë e më shumë avokatë në Ohër dhe Strugë, por punë gjithnjë e më pak

Gjithnjë e më shumë avokatë në Ohër dhe Strugë, por punë gjithnjë e më pak

Gjyqësi
Ohër, hedhja e plehrave do të ‘luftohet’ me kamera

Ohër, hedhja e plehrave do të ‘luftohet’ me kamera

Maqedonia e Veriut
Persona të panjohur marrin para për parkim në Strugë,  komuna hesht

Persona të panjohur marrin para për parkim në Strugë, komuna hesht

Maqedonia e Veriut
Tre herë më shumë drogë u gjetë në Ohër këtë verë sesa vitin e kaluar

Tre herë më shumë drogë u gjetë në Ohër këtë verë sesa vitin e kaluar

Maqedonia e Veriut
Në Ohër gjithnjë e më pak filloristë shqiptarë

Në Ohër gjithnjë e më pak filloristë shqiptarë

Maqedonia e Veriut
Ohër: Konferencë rajonale “Roli i NATO-s në projektimin e stabilitetit të Ballkanit Perëndimor”

Ohër: Konferencë rajonale “Roli i NATO-s në projektimin e stabilitetit të Ballkanit Perëndimor”

Maqedonia e Veriut
Arrestohet dileri i drogës në Ohër

Arrestohet dileri i drogës në Ohër

Maqedonia e Veriut
S’ka zgjidhje për deponinë që po digjet në Ohër

S’ka zgjidhje për deponinë që po digjet në Ohër

Maqedonia e Veriut
Struga përplot mërgimtarë e turistë

Struga përplot mërgimtarë e turistë

Maqedonia e Veriut
Aksident në mes tre kamionëve në rrugën Ohër – Resnjë, lëndohet rëndë një person

Aksident në mes tre kamionëve në rrugën Ohër – Resnjë, lëndohet rëndë një person

Kronikë e Zezë
Në Strugë dhe Ohër në gastronomi nevojiten rreth 2000 punëtorë

Në Strugë dhe Ohër në gastronomi nevojiten rreth 2000 punëtorë

Maqedonia e Veriut
Moti i keq në Maqedoni: Rrëshqitje dheu në Ohër, vërshime në Prilep

Moti i keq në Maqedoni: Rrëshqitje dheu në Ohër, vërshime në Prilep

Maqedonia e Veriut
Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

Ohër: Nuk e gjen emrin në listën e maturantëve, nxënëses i mohohet e drejta për të marrë pjesë në provimin e maturës

Maqedonia e Veriut