LAJMI I FUNDIT:

Ndotja e Ajrit në Prishtinë

83 Artikuj

Pema e ‘mençur’ që mund ta zgjidhë problemin e ndotjes së ajrit: Thithë ajrin e ndotur dhe funksionon sa 275 pemë

Pema e ‘mençur’ që mund ta zgjidhë problemin e ndotjes së ajrit: Thithë ajrin e ndotur dhe funksionon sa 275 pemë

Të tjera
Reshitaj: Filtrat e TC “Kosova B”, ndotësit më të mëdhenj të ajrit

Reshitaj: Filtrat e TC “Kosova B”, ndotësit më të mëdhenj të ajrit

Politikë
Teuta Krasniqi me maskë mbrojtëse protestoi sot në Prishtinë për ajrin e ndotur (Video)

Teuta Krasniqi me maskë mbrojtëse protestoi sot në Prishtinë për ajrin e ndotur (Video)

Yjet
Avokati i Popullit: Kuvendi ishte i njoftuar për ndotjen e ajrit, por nuk diskutoi fare

Avokati i Popullit: Kuvendi ishte i njoftuar për ndotjen e ajrit, por nuk diskutoi fare

Politikë
Sherifi: Mbrojtja e ambientit të shndërrohet në prioritet nacional

Sherifi: Mbrojtja e ambientit të shndërrohet në prioritet nacional

Politikë
Isufi kërkon nxjerrjen e një rezolute për përmirësimin e cilësisë së ajrit

Isufi kërkon nxjerrjen e një rezolute për përmirësimin e cilësisë së ajrit

Politikë
Thaçi-Dragusha: Të merren masa afatgjata për përmirësimin e ajrit

Thaçi-Dragusha: Të merren masa afatgjata për përmirësimin e ajrit

Politikë
LDK kërkon vendosjen e menjëhershëm të ekofiltrave nga KEK-u

LDK kërkon vendosjen e menjëhershëm të ekofiltrave nga KEK-u

Politikë
Qytetarët kërkojnë masa urgjente për ndotjen e ajrit (Video)

Qytetarët kërkojnë masa urgjente për ndotjen e ajrit (Video)

Kosovë
Veseli: Të gjejmë zgjidhje për ndotjen e ajrit, jeta e qytetarëve është ngulfatur

Veseli: Të gjejmë zgjidhje për ndotjen e ajrit, jeta e qytetarëve është ngulfatur

Politikë
Fillon seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës, diskutohet gjendja alarmante e ajrit (Live)

Fillon seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës, diskutohet gjendja alarmante e ajrit (Live)

Kosovë
Thaçi mbështet protestën për ajrin, thotë se shqetësimet e qytetarëve duhet të adresohen sa më shpejt

Thaçi mbështet protestën për ajrin, thotë se shqetësimet e qytetarëve duhet të adresohen sa më shpejt

Politikë
Ministri Sefaj dhe nënkryetari i Prishtinës, Pacolli monitorojnë zbatimin e planit (Foto)

Ministri Sefaj dhe nënkryetari i Prishtinës, Pacolli monitorojnë zbatimin e planit (Foto)

Politikë
Ajri i ndotur edhe në orët e vona në Prishtinë

Ajri i ndotur edhe në orët e vona në Prishtinë

Prishtina
Miliona njerëz vdesin në vit nga ajri i ndotur: Sëmundjet që mund të shkaktohen dhe si të mbroheni

Miliona njerëz vdesin në vit nga ajri i ndotur: Sëmundjet që mund të shkaktohen dhe si të mbroheni

Këshilla mjekësore
Aktualisht ndotja e ajrit në Prishtinë, në parametra normalë

Aktualisht ndotja e ajrit në Prishtinë, në parametra normalë

Kosovë
Ajri i ndotur mbush QKUK-në me pacientë

Ajri i ndotur mbush QKUK-në me pacientë

Kosovë
KMDLNJ: Me improvizime të çastit, nuk mënjanohet ajri i ndotur

KMDLNJ: Me improvizime të çastit, nuk mënjanohet ajri i ndotur

Kosovë
Komuna e Prishtinës tregon masat konkrete për uljen e ndotjes së ajrit

Komuna e Prishtinës tregon masat konkrete për uljen e ndotjes së ajrit

Prishtina
Mbrojtja nga ndotja e ajrit: Nga e mërkura ndalohet hyrja e veturave në Prishtinë

Mbrojtja nga ndotja e ajrit: Nga e mërkura ndalohet hyrja e veturave në Prishtinë

Prishtina
Pulmologu tregon se si duhet të mbrohen qytetarët nga ajri i ndotur (Video)

Pulmologu tregon se si duhet të mbrohen qytetarët nga ajri i ndotur (Video)

Jehona Hulaj
Prishtina vazhdon të jetë vendi me ajrin më të ndotur në botë (Foto)

Prishtina vazhdon të jetë vendi me ajrin më të ndotur në botë (Foto)

Kosovë
ISHP-ja jep propozimet për përmirësimin e ajrit, apelon të reduktohen daljet në mëngjes dhe mbrëmje

ISHP-ja jep propozimet për përmirësimin e ajrit, apelon të reduktohen daljet në mëngjes dhe mbrëmje

Kosovë
Ndotja e ajrit: Të mërkurën protestë në Prishtinë

Ndotja e ajrit: Të mërkurën protestë në Prishtinë

Kosovë