LAJMI I FUNDIT:

Ndarja e Kosovës

39 Artikuj

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë e quan të tejkaluar idenë e Thaçit për korrigjim kufijsh

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë e quan të tejkaluar idenë e Thaçit për korrigjim kufijsh

Kosovë
Çfarë thoshte Rugova për gazetën gjermane më 1992 rreth idesë së ndarjes së Kosovës?

Çfarë thoshte Rugova për gazetën gjermane më 1992 rreth idesë së ndarjes së Kosovës?

Kosovë
Deputeti i Parlamentit të Serbisë: Amerika nuk lejon ndarje të Kosovës

Deputeti i Parlamentit të Serbisë: Amerika nuk lejon ndarje të Kosovës

Politikë
Partitë shqiptare në Maqedoni kundër ndarjes së Kosovës

Partitë shqiptare në Maqedoni kundër ndarjes së Kosovës

Politikë
Veseli: Nuk do të ketë ndarje të Kosovës

Veseli: Nuk do të ketë ndarje të Kosovës

Politikë
Thaçi: Për ndarjen as që do të diskutohet, lëre më të pajtohemi

Thaçi: Për ndarjen as që do të diskutohet, lëre më të pajtohemi

Kosovë
Pacolli: Një ndarje e Kosovës do të ishte shkelje e sovranitetit

Pacolli: Një ndarje e Kosovës do të ishte shkelje e sovranitetit

Kosovë
Daut Haradinaj, i ashpër kundër ndarjes së Kosovës

Daut Haradinaj, i ashpër kundër ndarjes së Kosovës

Kosovë
Arifi: Ndarja dhe shkëmbimi i territorit nuk është opsion për Qeverinë

Arifi: Ndarja dhe shkëmbimi i territorit nuk është opsion për Qeverinë

Kosovë
Shkëmbimi i territoreve do të ishte një katastrofë për Kosovën, për rajonin dhe marrëdhëniet ndërkombëtare

Shkëmbimi i territoreve do të ishte një katastrofë për Kosovën, për rajonin dhe marrëdhëniet ndërkombëtare

Kosovë
Palokaj: Serbia po tenton ta jetësojë planin e ndarjes së Kosovës

Palokaj: Serbia po tenton ta jetësojë planin e ndarjes së Kosovës

Kosovë
“Ndarja e Kosovës e pamundur, çdo bisedë për kufij përfundon me armë”

“Ndarja e Kosovës e pamundur, çdo bisedë për kufij përfundon me armë”

Kosovë
Tahiri i përgjigjet Vulinit: S’ka ndarje të Kosovës, Serbia duhet ta pranojë realitetin

Tahiri i përgjigjet Vulinit: S’ka ndarje të Kosovës, Serbia duhet ta pranojë realitetin

Kosovë
Daçiq: Prishtina do ta pranonte ndarjen e Kosovës, por nuk po lejojnë fuqitë e mëdha

Daçiq: Prishtina do ta pranonte ndarjen e Kosovës, por nuk po lejojnë fuqitë e mëdha

Kosovë
Janjiq: Ndarja e Kosovës rrezik për Ballkanin

Janjiq: Ndarja e Kosovës rrezik për Ballkanin

Kosovë