LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Bujqësisë Pylltarisë dhe Ujrave Maqedoni

250 Artikuj

Dimkovski: Për herë të parë pas 12 viteve shteti nuk do të kthejë fonde evropiane nga programi IPARD 2

Dimkovski: Për herë të parë pas 12 viteve shteti nuk do të kthejë fonde evropiane nga programi IPARD 2

Maqedonia e Veriut
Nuk ka bujq për të punuar tokën në Maqedoni

Nuk ka bujq për të punuar tokën në Maqedoni

Ekonomi
Policia Financiare padit ish-ministrin e Bujqësisë, Aco Spasenovski

Policia Financiare padit ish-ministrin e Bujqësisë, Aco Spasenovski

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, me ndryshime ligjore në shpërndarjen efektive të kullotave

Maqedoni, me ndryshime ligjore në shpërndarjen efektive të kullotave

Maqedonia e Veriut
Dimkovski: Bashkëpunojmë me vetëqeverisjen lokale për parandalimin e “etheve të derrave afrikanë”

Dimkovski: Bashkëpunojmë me vetëqeverisjen lokale për parandalimin e “etheve të derrave afrikanë”

Maqedonia e Veriut
Dimovski: Masat për peshqit dhe qiqrat nuk vlejnë vetëm për Kosovën

Dimovski: Masat për peshqit dhe qiqrat nuk vlejnë vetëm për Kosovën

Ekonomi
OBRM-PDUKM: Pushteti po bën spastrim të punëtorëve në Ministrinë e Bujqësisë

OBRM-PDUKM: Pushteti po bën spastrim të punëtorëve në Ministrinë e Bujqësisë

Politikë
Ndalim i pjesshëm në Jasen, Mavrovë dhe Galiçica

Ndalim i pjesshëm në Jasen, Mavrovë dhe Galiçica

Maqedonia e Veriut
Dimkovski: Është rritur përdorimi i programit IPARD

Dimkovski: Është rritur përdorimi i programit IPARD

Ekonomi
Dimkovski: Nuk ka “Ethe Afrikane të Derrave” në Maqedoni

Dimkovski: Nuk ka “Ethe Afrikane të Derrave” në Maqedoni

Ekonomi
Këtë vit sezoni i gjuetisë në Maqedoni do të fillojë më herët

Këtë vit sezoni i gjuetisë në Maqedoni do të fillojë më herët

Maqedonia e Veriut
Pollog, 95 për qind e sipërfaqeve me grurë janë korrur

Pollog, 95 për qind e sipërfaqeve me grurë janë korrur

Komunat
Pritet rritje e prodhimit të grurit në Maqedoni

Pritet rritje e prodhimit të grurit në Maqedoni

Ekonomi
Nikollovski ka kërkuar që të largohet nga Ministria e Bujqësisë

Nikollovski ka kërkuar që të largohet nga Ministria e Bujqësisë

Politikë
MBPU: Deri në 180 mijë denarë fonde të pakthyeshme për gratë sipërmarrëse nga zonat rurale

MBPU: Deri në 180 mijë denarë fonde të pakthyeshme për gratë sipërmarrëse nga zonat rurale

Ekonomi
Maqedonia pa bujq të rinj (Video)

Maqedonia pa bujq të rinj (Video)

Ekonomi
Nikollovski: Lehtësohet prodhimi dhe zvogëlohen shpenzimet për bujqit

Nikollovski: Lehtësohet prodhimi dhe zvogëlohen shpenzimet për bujqit

Ekonomi
Nënshkruhet deklaratë bashkëpunimi në mes ministrive të Bujqësisë së Maqedonisë dhe Çekisë

Nënshkruhet deklaratë bashkëpunimi në mes ministrive të Bujqësisë së Maqedonisë dhe Çekisë

Ekonomi
MBPU paralajmëron bujqit për reshje të shiut

MBPU paralajmëron bujqit për reshje të shiut

Maqedonia e Veriut
Së shpejti shpallen thirrjet për dhënie me qira të tokës bujqësore shtetërore të Maqedonisë së Veriut

Së shpejti shpallen thirrjet për dhënie me qira të tokës bujqësore shtetërore të Maqedonisë së Veriut

Ekonomi
Nikollovski: Ditët e ardhshme do të shpallet tenderi për naftën e gjelbër

Nikollovski: Ditët e ardhshme do të shpallet tenderi për naftën e gjelbër

Politikë
Nikollovski: Kemi mundësuar sigurimin e shitjeve të produkteve bujqësore

Nikollovski: Kemi mundësuar sigurimin e shitjeve të produkteve bujqësore

Ekonomi
Maqedoni, marrëveshje kolektive dhe kushte më të mira, në të kundërtën protesta të ditëpërditshme

Maqedoni, marrëveshje kolektive dhe kushte më të mira, në të kundërtën protesta të ditëpërditshme

Rexhep Azizi
Ministria e Bujqësisë së Maqedonisë ndalon lëvizjen nëpër pyje për shkak të shpërthimit të zjarreve

Ministria e Bujqësisë së Maqedonisë ndalon lëvizjen nëpër pyje për shkak të shpërthimit të zjarreve

Maqedonia e Veriut