LAJMI I FUNDIT:

Michael J. Fox

18 Artikuj

Michael J. Fox flet për dhimbjen e të jetuarit me sëmundjen e Parkinsonit për 30-të vite

Michael J. Fox flet për dhimbjen e të jetuarit me sëmundjen e Parkinsonit për 30-të vite

Yjet
Vështirësitë shëndetësore që i përjetoi Michael J. Fox në 12 muajt e fundit

Vështirësitë shëndetësore që i përjetoi Michael J. Fox në 12 muajt e fundit

Yjet
Takimi i dyshes nga “Back to the Future” i ka përlotur të gjithë

Takimi i dyshes nga “Back to the Future” i ka përlotur të gjithë

Yjet
Lista e gjatë e yjeve që vuajnë nga sëmundjet kronike

Lista e gjatë e yjeve që vuajnë nga sëmundjet kronike

Yjet
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Agron Shala
Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Yjet
Gjashtëmbëdhjetë rastet kur aktorët nga filmat tanë të preferuar u ribashkuan dhe na bënë të ndjehemi të ngazëllyer

Gjashtëmbëdhjetë rastet kur aktorët nga filmat tanë të preferuar u ribashkuan dhe na bënë të ndjehemi të ngazëllyer

Yjet
Yjet e “Back to the Future” pozojnë bashkë pas shumë vitesh

Yjet e “Back to the Future” pozojnë bashkë pas shumë vitesh

Yjet
Michael J. Fox do të mbetet i palëvizshëm pa i mbushur 60 vjet

Michael J. Fox do të mbetet i palëvizshëm pa i mbushur 60 vjet

Po Flitet
Michael J. Fox flet rreth luftës me sëmundjen e Parkinsonit

Michael J. Fox flet rreth luftës me sëmundjen e Parkinsonit

Yjet
Secili e do rikthimin e “Rikthimit…”, pos regjisorit!

Secili e do rikthimin e “Rikthimit…”, pos regjisorit!

Filmi
Njëzetegjashtë prindër të famshëm që kanë binjakë (Foto)

Njëzetegjashtë prindër të famshëm që kanë binjakë (Foto)

Yjet
Njëmbëdhjetë rastet kur aktorët rrezikuan në masë të madhe jetën e tyre në xhirimet e filmave (Video)

Njëmbëdhjetë rastet kur aktorët rrezikuan në masë të madhe jetën e tyre në xhirimet e filmave (Video)

TV / Film
Katërmbëdhjetë aktorët që u shkarkuan drejtpërsëdrejti nga filmat që po xhironin, dhe u zëvendësuan nga aktorë të tjerë (Foto)

Katërmbëdhjetë aktorët që u shkarkuan drejtpërsëdrejti nga filmat që po xhironin, dhe u zëvendësuan nga aktorë të tjerë (Foto)

TV / Film
Pesëmbëdhjetë çiftet e famshme që vërtetojnë se dashuria e vërtetë mund të zgjasë përgjithmonë (Foto)

Pesëmbëdhjetë çiftet e famshme që vërtetojnë se dashuria e vërtetë mund të zgjasë përgjithmonë (Foto)

Yjet
Sa të gjatë janë yjet e Hollywoodit, dhe me kë nga kolegët kanë të njëjtën gjatësi? (Foto)

Sa të gjatë janë yjet e Hollywoodit, dhe me kë nga kolegët kanë të njëjtën gjatësi? (Foto)

Yjet
Aktori që vuan nga sëmundja e pashërueshme, vazhdon të angazhohet për të gjetur shërimin (Foto/Video)

Aktori që vuan nga sëmundja e pashërueshme, vazhdon të angazhohet për të gjetur shërimin (Foto/Video)

Yjet