Një vështrim mbi jetën e hershme të të famshmëve tanë të preferuar mund të na hapë një faqe krejt të re të jetës së tyre. Ajo që është edhe më interesante është ndjekja e tyre dhe të shohim se si rriten fëmijët e tyre.

Reklama

Jo vetëm që shumica ndjekin gjurmët e prindërve të famshëm, por ata gjithashtu me të vërtetë u ngjajnë atyre në tiparet e fytyrës.

Bright Side krahasoi disa foto të vjetra të të famshmëve me fotot e fëmijëve të tyre sot. Ngjashmëria është thjesht mahnitëse. Le të hedhim një vështrim së bashku!

1. Archie Harrison Mountbatten-Windsor dhe babai i tij, Prince Harry

2. John Owen Lowe dhe babai i tij, Rob Lowe

3. Maya Rudolph dhe nëna e saj, Minnie Riperton

4. Jack Ramsay dhe babai i saj, Gordon Ramsay

5. Zoe Kravitz dhe nëna e saj, Lisa Bonet

6. Shiloh Jolie-Pitt dhe nëna e saj, Angelina Jolie

7. Maya Hawke dhe nëna e saj, Uma Thurman

8. Damian Hurley dhe nëna e tij, Elizabeth Hurley

9. Wyatt Russell dhe babai i tij, Kurt Russell

10. Kaia Gerber dhe nëna e saj, Cindy Crawford

11. Sailor Brinkley Cook dhe nëna e saj, Christie Brinkley

12. Romeo Beckham dhe babai i tij, David Beckham

13. Jack Marsden dhe babai i tij, James Marsden

14. Scott Eastwood dhe babai i tij, Clint Eastwood

15. Ireland Baldwin dhe nëna e saj, Kim Basinger

16. Lily-Rose Depp dhe nëna e saj, Vanessa Paradis

17. Georgia May Jagger dhe nëna e saj, Jerry Hall

18. Sam Fox dhe babai i tij, Michael J. Fox

19. Jakob Dylan dhe babai i tij, Bob Dylan

20. Jake Hoffman dhe babai i tij, Dustin Hoffman

/Telegrafi/