LAJMI I FUNDIT:

Dustin Hoffman

18 Artikuj

Kur e humbën virgjërinë disa prej yjeve të skenës?

Kur e humbën virgjërinë disa prej yjeve të skenës?

Lifestyle
Yjet e Hollywoodit në të kaluarën dhe tani në të njëjtën moshë

Yjet e Hollywoodit në të kaluarën dhe tani në të njëjtën moshë

Yjet
Nëntëmbëdhjetë fëmijët që trashëguan bukurinë nga baballarët e tyre të famshëm

Nëntëmbëdhjetë fëmijët që trashëguan bukurinë nga baballarët e tyre të famshëm

Yjet
Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Njëzet fëmijët e të famshmëve që janë kopje e prindërve të tyre

Yjet
Të famshmit që kanë befasuar me gjatësinë e tyre të vërtetë

Të famshmit që kanë befasuar me gjatësinë e tyre të vërtetë

Yjet
Njeriu i vërtetë i shiut

Njeriu i vërtetë i shiut

Fakte
Nga Meryl Streep te Marlon Brando, 40 aktorët që e kanë fituar së paku një Oscar

Nga Meryl Streep te Marlon Brando, 40 aktorët që e kanë fituar së paku një Oscar

TV / Film
Dhjetë çifte aktorësh që kanë luajtur së bashku në filma, por në jetën reale nuk e durojnë dot njëri-tjetrin

Dhjetë çifte aktorësh që kanë luajtur së bashku në filma, por në jetën reale nuk e durojnë dot njëri-tjetrin

TV / Film
Gjashtëmbëdhjetë karaktere të animuar nga filmat që janë bazuar në aktorë të Hollywoodit (Foto)

Gjashtëmbëdhjetë karaktere të animuar nga filmat që janë bazuar në aktorë të Hollywoodit (Foto)

TV / Film
Aktorët që u transformuan tërësisht për rolet e tyre falë makijazhit (Foto)

Aktorët që u transformuan tërësisht për rolet e tyre falë makijazhit (Foto)

Yjet
Neeson: Akuzat për keqtrajtime seksuale në Hollywood janë gjueti shtrigash dhe gjëra fëmijësh

Neeson: Akuzat për keqtrajtime seksuale në Hollywood janë gjueti shtrigash dhe gjëra fëmijësh

Po Flitet
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1917, 1927, 1937… 2017! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1917, 1927, 1937… 2017! (Foto)

Agron Shala
Dymbëdhjetë rastet kur yjet reaguan në mënyrën qesharake para paparacëve (Foto)

Dymbëdhjetë rastet kur yjet reaguan në mënyrën qesharake para paparacëve (Foto)

Yjet
Meryl Streep e fal Hoffmanin për ngacmimin seksual

Meryl Streep e fal Hoffmanin për ngacmimin seksual

Po Flitet
Edhe Dustin Hoffman akuzohet për ngacmim seksual

Edhe Dustin Hoffman akuzohet për ngacmim seksual

Yjet
Gjashtëmbëdhjetë aktorët e vjetër tashmë, por që në rininë e tyre kanë qenë shumë të bukur dhe tërheqës (Foto)

Gjashtëmbëdhjetë aktorët e vjetër tashmë, por që në rininë e tyre kanë qenë shumë të bukur dhe tërheqës (Foto)

Yjet
14 aktorët që me mjeshtri luajtën role në gjininë e kundërt (Foto)

14 aktorët që me mjeshtri luajtën role në gjininë e kundërt (Foto)

TV / Film
Të famshmit dhe reagimet më interesante ndaj fotografëve (Foto)

Të famshmit dhe reagimet më interesante ndaj fotografëve (Foto)

Yjet