Të jesh fëmijë i prindërve të njohur sjell shumë përfitime dhe privilegje – si trashëgimi i talentit, bukurisë dhe karizmës së tyre.

Reklama

Disa nga këta fëmijë u rritën në qendër të vëmendjes ndërsa të tjerët preferojnë ta mbajnë jetën e tyre personale për veten e tyre. Por një gjë është e sigurt: kur ADN-ja ‘luan’ jashtë, ata rezultojnë të jenë specialë, brenda dhe jashtë.

Bright Side e nis me frazën e famshme, “Si babai, si djali / vajza”, duke mbledhur kështu një listë të njerëzve që u ngjajnë prindërve të tyre të famshëm dhe mbi të gjitha, baballarëve të tyre simpatikë.

1. Alain dhe Alain-Fabien Delon

Reklama

2. Bob dhe Ziggy Marley

3. Jamie dhe Corinne Foxx

4. Dustin dhe Jake Hoffman

5. Jay-Z dhe Blue Ivy

6. Matthew dhe Levi McConaughey

7. Kanye dhe North West

8. Julio dhe Enrique Iglesias

9. Stephen dhe Hailey Baldwin

10. Michael dhe Jeffrey Jordan

11. Robert dhe Drena De Niro

12. Eros dhe Aurora Ramazzotti

13. Ben dhe Ella Olivia Stiller

14. Kurt dhe Frances Bean Cobain

15. Antonio dhe Stella Banderas

16. Marvin dhe Nona Gaye

17. David dhe Tay Hasselhoff

18. Andy dhe Alessandra Garcia

19. Rob Schneider dhe Elle King

/Telegrafi/