Disa nga personazhet në filma të animuar na kujtojnë yjet e Hollywoodit, dhe kjo nuk është rastësi.

Në këto raste, karakteri është shumë i bazuar në tiparet kryesore të aktorit të vërtetë.

Së pari, zëri i aktorit pranohet, dhe pastaj artistët krijojnë një imazh qesharak për të. Pamja fizike e karakterit të ri bazohet shpesh në atë të vetë aktorit.

Njëzetedy skulptura, të “mikelanxhelove” të kohëve moderne (Foto) Njëzetedy skulptura, të “mikelanxhelove” të kohëve moderne (Foto)

Bright Side kanë sjellë së fundmi një listë me karakteret që janë të bazuara në njerëz të vërtetë. Këtu është një përzgjedhje e atyre rasteve ku realiteti dhe arti kanë ndërruar vendet, transmeton Telegrafi.

David Schwimmer — Melman (Madagascar)

Reklama

Justin Timberlake — Princi Artie (Shrek 3)

Angelina Jolie — Master Tigress (Kung Fu Panda)

Hugh Jackman — Roddy (Flushed Away)

Reklama

Reese Witherspoon — Susan Murphy (Monsters vs. Aliens)

Antonio Banderas — Puss in Boots (Puss in Boots)

Will Ferrell — Mendjemadhi (Megamind)

Eddie Murphy — Donkey (Shrek)

Gary Oldman — Gjenerali Grawl (Planeti 51)

Jackie Chan — Master Monkey (Kung Fu Panda)

Tom Hanks — Sherifi Woody (Toy Story)

Dustin Hoffman — Master Shifu (Kung Fu Panda)

Brad Pitt — Njeriu Metro (Megamind)

Angelina Jolie — Lola (Shark Tale)

Reklama

Zach Braff — Chicken Little (Chicken Little)

Kevin Hart — Snowball (The Secret Life of Pets)

/Telegrafi/