Në moshën 31-vjeçare, Grace Kelly ishte një aktore në pension, e cila u martua me një princ për pesë vjet dhe kishte dy fëmijë. Në të njëjtën moshë, Charlize Theron kishte një ‘Oscar’ nën rripin e saj dhe ishte akoma beqare.

Reklama

Përmes fotografive mund të bëjmë një përmbledhje të mënyrës sesi këta njerëz të famshëm janë marrë me jetën e tyre, disa duke jetuar më shpejt, të tjerët duke mbajtur reflektimin në fytyrat e tyre sikur kur ishin fëmijë.

Bright Side ua kujton se si dukeshin njerëzit e famshëm që filluan karrierën e tyre dekada më parë, krahasuar me të tjerët që filluan karrierën e tyre më vonë.

1. Nicole Kidman dhe Lindsay Lohan në moshën 32-vjeçe

Reklama

2. Melanie Griffith dhe Amanda Seyfried në moshën 30-vjeçe

3. Susan Sarandon dhe Kristen Stewart në moshën 28-vjeçe

4. Sophia Loren dhe Eva Longoria në moshën 33-vjeçe

5. James Dean dhe Ryan Gosling (24-vjeçarë)

6. Grace Kelly dhe Charlize Theron në moshën 31-vjeçe

7. Audrey Hepburn dhe Catherine Zeta-Jones në moshën 34-vjeçe

8. Ingrid Bergman dhe Gwyneth Paltrow në moshën 41-vjeçe

9. Helen Mirren dhe Scarlett Johansson në moshën 24-vjeçe

10. Natalie Portman dhe Lily-Rose Depp në moshën 19-vjeçe

11. Matt Damon dhe Justin Bieber (22-vjeçarë)

12. Clint Eastwood dhe Ben Affleck (41-vjeçarë)

13. Meryl Streep dhe Julia Roberts në moshën 45-vjeçare

14. Elizabeth Taylor dhe Angelina Jolie në moshën 43-vjeçare

15. Tom Selleck dhe Brad Pitt (27-vjeçarë)

16. Madonna dhe Dakota Johnson në moshën 29-vjeçare

17. Brooke Shields dhe Elle Fanning në moshën 16-vjeçare

18. Dustin Hoffman dhe Elijah Wood (32-vjeçarë)

19. Cameron Diaz dhe Odeya Rush në moshën 22-vjeçare

20. Mickey Rourke dheLeonardo DiCaprio (42-vjeçarë)

21. Pamela Anderson dhe Emilia Clarke në moshën 33-vjeçare

/Telegrafi/