LAJMI I FUNDIT:

Makina larëse

18 Artikuj

Shumë prej jush e keni harxhuar zbutësin pa nevojë, ja sasia që duhet ta vendosni për të larë rrobat

Shumë prej jush e keni harxhuar zbutësin pa nevojë, ja sasia që duhet ta vendosni për të larë rrobat

A e dini se...
Me këto veprime e ‘prishni’ makinën larëse, këto gjëra nuk i keni ditur

Me këto veprime e ‘prishni’ makinën larëse, këto gjëra nuk i keni ditur

A e dini se...
A e dini se çfarë kuptimi ka simboli i “fluturës” në makinën larëse – pyetja ka nxitur debat të madh në internet

A e dini se çfarë kuptimi ka simboli i “fluturës” në makinën larëse – pyetja ka nxitur debat të madh në internet

A e dini se...
Makina larëse harxhon dy herë më shumë energji elektrike për shkak të një gabimi që bëjmë

Makina larëse harxhon dy herë më shumë energji elektrike për shkak të një gabimi që bëjmë

A e dini se...
A e dini se ky buton “sekret” në makinën tuaj larëse ka opsionin e pastrimit kimik

A e dini se ky buton “sekret” në makinën tuaj larëse ka opsionin e pastrimit kimik

Shtëpi dhe dekor
Cila është “ora magjike” për të ndezur makinën larëse për të kursyer energji elektrike

Cila është “ora magjike” për të ndezur makinën larëse për të kursyer energji elektrike

Shtëpi dhe dekor
A kanë erë të keqe rrobat tuaja pasi i keni larë në makinë? Këto janë arsyet dhe për fat të mirë mund ta zgjidhni lehtësisht

A kanë erë të keqe rrobat tuaja pasi i keni larë në makinë? Këto janë arsyet dhe për fat të mirë mund ta zgjidhni lehtësisht

Shtëpi dhe dekor
Gruaja zbulon një pjesë sekrete të makinës larëse ku grumbullohen të gjitha papastërtitë

Gruaja zbulon një pjesë sekrete të makinës larëse ku grumbullohen të gjitha papastërtitë

Shtëpi dhe dekor
Gjëja e parë që gjithmonë duhet të bëni para se të fusni rrobat në makinën larëse – shumica mund të bëjnë një gabim të madh

Gjëja e parë që gjithmonë duhet të bëni para se të fusni rrobat në makinën larëse – shumica mund të bëjnë një gabim të madh

Interesante
A ju ka ndodhur që rrobat të dalin pas larjes “më të zvogëluara” se zakonisht, opsioni i fshehtë në makinën larëse e zgjidh këtë problem

A ju ka ndodhur që rrobat të dalin pas larjes “më të zvogëluara” se zakonisht, opsioni i fshehtë në makinën larëse e zgjidh këtë problem

Interesante
Vlogerja i pastron rrobat vetëm një herë në vit, thotë se nuk mbushen me erë

Vlogerja i pastron rrobat vetëm një herë në vit, thotë se nuk mbushen me erë

Interesante
Temperaturat e ulëta – “opsioni i fshehur” në makinën larëse që i than rrobat më shpejt

Temperaturat e ulëta – “opsioni i fshehur” në makinën larëse që i than rrobat më shpejt

Interesante
A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

A e dini për çfarë shërben thellimi i brendshëm në derën e rrobalarëses

Bëje vet