LAJMI I FUNDIT:

Shumë prej jush e keni harxhuar zbutësin pa nevojë, ja sasia që duhet ta vendosni për të larë rrobat

Shumë prej jush e keni harxhuar zbutësin pa nevojë, ja sasia që duhet ta vendosni për të larë rrobat

Ka disa gabime që mund të shmangen kur bëhet fjalë për larjen e rrobave, dhe përdorimi i tepërt i zbutësit të rrobave është gabimi më i zakonshëm.

Dikush mund të mbush kapakun me detergjentin e lëngshëm deri tek vija e kapakut, megjithatë kjo po konsiderohet gabim nga një ekspert në TikTok.


Përmes një videoje, ai thotë se kapaku që vjen me detergjentin mund t’ju jep informacion të gabuar rreth asaj se sa duhet ta mbushni me detergjent për të larë një varg rrobash.

Me këto veprime e ‘prishni’ makinën larëse, këto gjëra nuk i keni ditur
Lexo po ashtu Me këto veprime e ‘prishni’ makinën larëse, këto gjëra nuk i keni ditur

Sipas tij, për të larë rreth 5 kilogram të rrobave, duhet të përdorni vetëm dy lugë detergjenti të lëngshëm dhe jo më shumë.

@wirecutter Here’s why less is more when it comes to detergent. #laundry #cleantok #clean #learnontiktok #fypシ #science #savemoney ♬ Darling – Trees and Lucy

Këtë proces dhe sasinë ai e shpjegon përmes pamjeve në TikTok, duket treguar edhe sasinë e detergjentit që duhet të vendosni në makinën larëse.

Eksperti në video thotë se kjo mjafton për të larë rrobat dhe nuk do të keni nevojë të shtoni më shumë. /Telegrafi/