LAJMI I FUNDIT:

Macet

116 Artikuj

Përse macet sulmojnë?

Përse macet sulmojnë?

Këshilla për kafshët
Përse macet shohin në errësirë?

Përse macet shohin në errësirë?

Kërshëri
Forca shëruese e maceve: Ja se çfarë shëron ky adhurues shtëpiak!

Forca shëruese e maceve: Ja se çfarë shëron ky adhurues shtëpiak!

Kërshëri
Macja juaj ka një instinkt shumë të fortë gjuetie? Ja mënyrat e provuara për ta qetësuar atë

Macja juaj ka një instinkt shumë të fortë gjuetie? Ja mënyrat e provuara për ta qetësuar atë

Kujdesi për kafshët
Përse macet rrëzojnë gjërat nga tavolina, raftet apo nga ndonjë vend tjetër?

Përse macet rrëzojnë gjërat nga tavolina, raftet apo nga ndonjë vend tjetër?

Kërshëri
Tingujt që macet i adhurojnë: I shijojnë këto tone dhe për to janë qetësuese

Tingujt që macet i adhurojnë: I shijojnë këto tone dhe për to janë qetësuese

Kujdesi për kafshët
Macja mund të nuhasë vdekjen dhe lehtëson “kalimin” në botën tjetër

Macja mund të nuhasë vdekjen dhe lehtëson “kalimin” në botën tjetër

Kërshëri
Ky filtër i TikTok-ut synon të tregojë se si macet e shohin botën

Ky filtër i TikTok-ut synon të tregojë se si macet e shohin botën

Fun Lajme
Përse macet nuk duan t’i bartim ngrykë?

Përse macet nuk duan t’i bartim ngrykë?

Kërshëri
A janë macet apo qentë më inteligjentë? Çfarë thonë shkencëtarët

A janë macet apo qentë më inteligjentë? Çfarë thonë shkencëtarët

Libri i madh i kafshëve
Pse macet tuaja i duan kutitë e kartonit?

Pse macet tuaja i duan kutitë e kartonit?

Kërshëri
Kush ka shqisën më të mirë të aromës, qentë apo macet?

Kush ka shqisën më të mirë të aromës, qentë apo macet?

A e dini se...
Kafshët e rrugës, vullnetarë të huaj po sterilizojnë qentë dhe macet në Durrës

Kafshët e rrugës, vullnetarë të huaj po sterilizojnë qentë dhe macet në Durrës

Shqipëri
Përse një mace mbyll sytë dhe harkon shpinën kur e përkëdhelni?

Përse një mace mbyll sytë dhe harkon shpinën kur e përkëdhelni?

Kërshëri
Holanda do të ndalojë këto raca kafshësh shtëpiake ‘të bukura’ dhe ‘të lezetshme’: Pse?

Holanda do të ndalojë këto raca kafshësh shtëpiake ‘të bukura’ dhe ‘të lezetshme’: Pse?

A e dini se...
Macet janë ideale për njerëzit që vuajnë nga ankthi

Macet janë ideale për njerëzit që vuajnë nga ankthi

Kërshëri
Macja u shtri në shtratin e qenit, ai u përpoq ta nxirrte me forcë

Macja u shtri në shtratin e qenit, ai u përpoq ta nxirrte me forcë

Fun Lajme
Edhe macet tregojnë shenja akthi kur dëgjojnë shpërthim petardësh dhe fishekzjarrësh: Kjo është mënyra që mund t’u ndihmoni

Edhe macet tregojnë shenja akthi kur dëgjojnë shpërthim petardësh dhe fishekzjarrësh: Kjo është mënyra që mund t’u ndihmoni

Kujdesi për kafshët
Shkencëtarët zbuluan se si duhet të komunikoni me macet

Shkencëtarët zbuluan se si duhet të komunikoni me macet

Kërshëri
Veshi i maces është një mekanizëm i përkryer

Veshi i maces është një mekanizëm i përkryer

Kërshëri
As që keni mundur t’i shihni të gjitha marrëzitë e maceve! Këto janë dëshmitë

As që keni mundur t’i shihni të gjitha marrëzitë e maceve! Këto janë dëshmitë

Kërshëri
Përse dhe si arritën macet sfinks pa qime të gjenin adhurues në mbarë botën?

Përse dhe si arritën macet sfinks pa qime të gjenin adhurues në mbarë botën?

Kërshëri
Një pronare tregon si kujdeset për macet: Ua lan dhëmbët, ua pastron putrat, veshët…

Një pronare tregon si kujdeset për macet: Ua lan dhëmbët, ua pastron putrat, veshët…

Kujdesi për kafshët
Pse macet i duan libraritë?

Pse macet i duan libraritë?

Cult+