LAJMI I FUNDIT:

Libri

248 Artikuj

Librat që na ndryshuan jetën: Flasin më të pasurit e botës

Librat që na ndryshuan jetën: Flasin më të pasurit e botës

Lifestyle
Historia socio-ekonomike e Kosovës në shekullin XVIII

Historia socio-ekonomike e Kosovës në shekullin XVIII

Kulturë
A do ta sjellin ndryshimin, protestat kundër hixhabit në Iran?

A do ta sjellin ndryshimin, protestat kundër hixhabit në Iran?

Libri
“Fusha antimagnetike në makrobotë” e autorit Naim Krasniqi botohet edhe në gjuhën angleze

“Fusha antimagnetike në makrobotë” e autorit Naim Krasniqi botohet edhe në gjuhën angleze

Kulturë
Çfarë flet për ju libri që e lexoni?

Çfarë flet për ju libri që e lexoni?

Këshilla Lifestyle
Librat që jua zhvillojnë inteligjencën dhe forcojnë memorien

Librat që jua zhvillojnë inteligjencën dhe forcojnë memorien

Këshilla Lifestyle
Kur për herë të fundit keni lexuar ndonjë libër?

Kur për herë të fundit keni lexuar ndonjë libër?

Psikologji
A është Iluminizmi, ende i rëndësishëm?

A është Iluminizmi, ende i rëndësishëm?

Fakte
Një libër komik që mund ta blinit për 12 centë në vitin 1962 është vënë në shitje për 44,000 dollarë

Një libër komik që mund ta blinit për 12 centë në vitin 1962 është vënë në shitje për 44,000 dollarë

Interesante
Libri i huazuar u kthye në bibliotekën amerikane pas më shumë se 100 vjetësh

Libri i huazuar u kthye në bibliotekën amerikane pas më shumë se 100 vjetësh

Interesante
Cilët libra duhet të lexojmë në mëngjes dhe cilët në mbrëmje?

Cilët libra duhet të lexojmë në mëngjes dhe cilët në mbrëmje?

Këshilla Lifestyle
Çfarë i shtyu francezët, për ta përmbysur monarkinë?

Çfarë i shtyu francezët, për ta përmbysur monarkinë?

Fakte
Roma ra, por a do të bie Perëndimi që njohim sot?

Roma ra, por a do të bie Perëndimi që njohim sot?

Libri
Një libër i një biblioteke në New York u kthye 90 vjet me vonesë – “gjoba” e vendosur ishte befasuese

Një libër i një biblioteke në New York u kthye 90 vjet me vonesë – “gjoba” e vendosur ishte befasuese

Interesante
Bibliotekarët mbetën gojëhapur pasi libri për domatet kthehet gati 50 vjet më vonë

Bibliotekarët mbetën gojëhapur pasi libri për domatet kthehet gati 50 vjet më vonë

Fun Lajme
Ja ku të gjeni mijëra libra audio falas

Ja ku të gjeni mijëra libra audio falas

Lifestyle
Musliu: Përmes librave serbët tregojnë si e ëndërrojnë okupimin e kampit “Bondsteel”

Musliu: Përmes librave serbët tregojnë si e ëndërrojnë okupimin e kampit “Bondsteel”

Kosovë
Zbulohet një manual i seksit i cili ishte ndaluar për 250 vite

Zbulohet një manual i seksit i cili ishte ndaluar për 250 vite

Interesante
Agjenti i dyfishtë i Luftës së Ftoftë: Si e mashtroi Tito, Perëndimin?

Agjenti i dyfishtë i Luftës së Ftoftë: Si e mashtroi Tito, Perëndimin?

Cult+
Sa libra ka në këtë fotografi?

Sa libra ka në këtë fotografi?

Fun Lajme
Në bibliotekën e Massachusetts kthehet një libër pas gati 120 vjetësh

Në bibliotekën e Massachusetts kthehet një libër pas gati 120 vjetësh

Interesante
Është e mundur të rezistohet

Është e mundur të rezistohet

Cult+
Zona e mbivendosjes në dramën moderne

Zona e mbivendosjes në dramën moderne

Libri
“Babanë e kam parë një herë në vit nëpërmjet një frëngjie”, historia e jetës së Bilal Kolës e deri te botimi i librit të tij të parë

“Babanë e kam parë një herë në vit nëpërmjet një frëngjie”, historia e jetës së Bilal Kolës e deri te botimi i librit të tij të parë

Elfije Boletini