LAJMI I FUNDIT:

Lamir Thaçi

65 Artikuj

Gripi i shpezëve dhe sëmundja e Laringotrakeitit prek Shqipërinë, AUV tregon se a ka raste të tilla në Kosovë

Gripi i shpezëve dhe sëmundja e Laringotrakeitit prek Shqipërinë, AUV tregon se a ka raste të tilla në Kosovë

Jehona Hulaj
Konfiskimi i mbi 38 mijë kg mish me afat të skaduar në Pejë, AUV jep detaje rreth aksionit

Konfiskimi i mbi 38 mijë kg mish me afat të skaduar në Pejë, AUV jep detaje rreth aksionit

Kosovë
AUV gjatë vitit të kaluar ka konfiskuar rreth 700 mijë kilogramë produkte, Thaçi: Kemi mungesë inspektorësh që kontrollojnë tregjet e Kosovës

AUV gjatë vitit të kaluar ka konfiskuar rreth 700 mijë kilogramë produkte, Thaçi: Kemi mungesë inspektorësh që kontrollojnë tregjet e Kosovës

Meridiana Statovci
Nuk respektuan masat kundër COVID-19, mbyllen dy lokale në Pejë

Nuk respektuan masat kundër COVID-19, mbyllen dy lokale në Pejë

Kosovë
Mish i dyshuar në tregun e Kosovës, AUV brenda këtij viti ka asgjësuar mbi 50 mijë kg

Mish i dyshuar në tregun e Kosovës, AUV brenda këtij viti ka asgjësuar mbi 50 mijë kg

Mirjeta Hajzeraj
Monitorimi i masave anti-COVID, disa komuna kanë mungesë të inspektorëve sanitarë

Monitorimi i masave anti-COVID, disa komuna kanë mungesë të inspektorëve sanitarë

Kosovë
Inspektorati i AUV-it brenda një muaji shqiptoi 739 gjoba dhe mbylli përkohësisht 118 biznese për shkelje të masave antiCOVID-19

Inspektorati i AUV-it brenda një muaji shqiptoi 739 gjoba dhe mbylli përkohësisht 118 biznese për shkelje të masave antiCOVID-19

Jehona Hulaj
Asnjë gjobë për partitë që po shkelin masat kundër COVID-19

Asnjë gjobë për partitë që po shkelin masat kundër COVID-19

Kosovë
AUV me 11 inspektorë mbikëqyr zbatimin e masave, kërkojnë edhe 85 të tjerë

AUV me 11 inspektorë mbikëqyr zbatimin e masave, kërkojnë edhe 85 të tjerë

Kosovë
Gripi i Shpezëve në Kosovë, asgjësohen rreth 10 ferma

Gripi i Shpezëve në Kosovë, asgjësohen rreth 10 ferma

Jehona Hulaj
Dyshimet për gripin e shpezëve, AUV: Mostrat janë marrë në 4 qytete, kemi ngritur shtabin e krizës

Dyshimet për gripin e shpezëve, AUV: Mostrat janë marrë në 4 qytete, kemi ngritur shtabin e krizës

Bujqësi
Mbyllet një biznes dhe dënohen 23 të tjera për mosrespektim të masave antiCovid-19

Mbyllet një biznes dhe dënohen 23 të tjera për mosrespektim të masave antiCovid-19

Ekonomi
Dënohen 19 biznese dhe largohen klientët në 24 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID-19

Dënohen 19 biznese dhe largohen klientët në 24 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID-19

Kosovë
​Mbyllen 12 lokale, gjobiten 18 biznese për mosrespektim të masave antiCovid

​Mbyllen 12 lokale, gjobiten 18 biznese për mosrespektim të masave antiCovid

Kosovë
Inspektorët mbyllën 21 lokale dhe gjobitën 18 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID

Inspektorët mbyllën 21 lokale dhe gjobitën 18 të tjera për mosrespektim të masave anti-COVID

Kosovë
Asnjë rast i gripit të shpezëve në Kosovë

Asnjë rast i gripit të shpezëve në Kosovë

Kosovë
Tubimet partiake po rrezikojnë shëndetin e qytetarëve

Tubimet partiake po rrezikojnë shëndetin e qytetarëve

Kosovë
Tubimet elektorale në pandemi, rrezik i shtuar për shëndetin publik

Tubimet elektorale në pandemi, rrezik i shtuar për shëndetin publik

Kosovë
Në arkën e vjedhur të AUV kishte 1,500 euro, mbushje të telefonit dhe dokumente

Në arkën e vjedhur të AUV kishte 1,500 euro, mbushje të telefonit dhe dokumente

Kosovë
Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës jep detajet për gjërat që kanë qenë në kasafortën e vjedhur

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës jep detajet për gjërat që kanë qenë në kasafortën e vjedhur

Të Tjera
​Ngordhin 30 krerë dele nga ‘gjuha e kaltër’ në Kosovë

​Ngordhin 30 krerë dele nga ‘gjuha e kaltër’ në Kosovë

Bujqësi
Për një javë mijëra qytetarë u gjobitën pasi shkelën Ligjin anti-COVID

Për një javë mijëra qytetarë u gjobitën pasi shkelën Ligjin anti-COVID

Kosovë
Pas shfaqjes së sëmundjes të murtajës së shpezëve, Kosova ndalon përkohësisht importin e vezëve nga Maqedonia e Veriut

Pas shfaqjes së sëmundjes të murtajës së shpezëve, Kosova ndalon përkohësisht importin e vezëve nga Maqedonia e Veriut

Albert Spahiu
Efektet e coronavirusit në biznes, kosovarët zvogëlojnë edhe blerjet online nga Kina

Efektet e coronavirusit në biznes, kosovarët zvogëlojnë edhe blerjet online nga Kina

Biznes