LAJMI I FUNDIT:

KDI

452 Artikuj

KDI: Raportimi i Kurtit në Kuvend rreth dialogut është detyrë kushtetuese

KDI: Raportimi i Kurtit në Kuvend rreth dialogut është detyrë kushtetuese

Kosovë
Analistët: Zgjedhjet përmes peticionit nuk pritet të zgjidhin situatën në veri të Kosovës

Analistët: Zgjedhjet përmes peticionit nuk pritet të zgjidhin situatën në veri të Kosovës

Politikë
KDI: Udhëzimi administrativ për largimin e kryetarëve tejkalon ligjin

KDI: Udhëzimi administrativ për largimin e kryetarëve tejkalon ligjin

Politikë
Cakolli i KDI-së për vendimin e MAShT-it: Nuk do të ketë asnjë garancë që mjetet e paguara do të shfrytëzohen për blerje të librave

Cakolli i KDI-së për vendimin e MAShT-it: Nuk do të ketë asnjë garancë që mjetet e paguara do të shfrytëzohen për blerje të librave

Arsim
KDI për rastin e rezervave shtetërore: Të shkarkohet ministrja Hajdari

KDI për rastin e rezervave shtetërore: Të shkarkohet ministrja Hajdari

Të Tjera
KDI: Dorëheqjet dhe pjesëmarrja e qytetarëve në zgjedhje – mundësi për zgjidhje të situatës në veri

KDI: Dorëheqjet dhe pjesëmarrja e qytetarëve në zgjedhje – mundësi për zgjidhje të situatës në veri

Kosovë
Opozita tregohet pasive në Kuvend, parashtruan vetëm 68 pyetje parlamentare

Opozita tregohet pasive në Kuvend, parashtruan vetëm 68 pyetje parlamentare

Kosovë
KDI: Kuvendi përmbushi vetëm 13% të agjendës legjislative për këtë vit – deputetët u treguan të kujdesshëm vetëm për të marrë mëditjet

KDI: Kuvendi përmbushi vetëm 13% të agjendës legjislative për këtë vit – deputetët u treguan të kujdesshëm vetëm për të marrë mëditjet

Kosovë
Opozita e shoqëria civile e konsiderojnë dështim sesionin pranveror të Kuvendit

Opozita e shoqëria civile e konsiderojnë dështim sesionin pranveror të Kuvendit

Politikë
Kur dhe si mund të mbahen zgjedhjet e reja në katër komunat veriore të Kosovës?

Kur dhe si mund të mbahen zgjedhjet e reja në katër komunat veriore të Kosovës?

Kosovë
KDI: Të papranueshme përplasjet politike të shndërruara në përplasje fizike

KDI: Të papranueshme përplasjet politike të shndërruara në përplasje fizike

Kosovë
Projektligji i ri për zgjedhjet e përgjithshme, KDI: Më shumë i ka shërbyer interesave të ngushta të partive se reformës zgjedhore

Projektligji i ri për zgjedhjet e përgjithshme, KDI: Më shumë i ka shërbyer interesave të ngushta të partive se reformës zgjedhore

Kosovë


mob5