LAJMI I FUNDIT:

Investimet

110 Artikuj

Përfaqësues të Odës Amerikane takojnë Hyland, flasin për investimet në Kosovë dhe ndalimin e importit nga Serbia

Përfaqësues të Odës Amerikane takojnë Hyland, flasin për investimet në Kosovë dhe ndalimin e importit nga Serbia

Biznes
“Tri vjet në pushtet, zero investime”, Azemi i LDK-së numëron “dështimet” e Kurtit në energji dhe ekonomi

“Tri vjet në pushtet, zero investime”, Azemi i LDK-së numëron “dështimet” e Kurtit në energji dhe ekonomi

Energjetika
Investimet direkte në Kosovë deri në muajin gusht arrijnë në 514 milionë euro

Investimet direkte në Kosovë deri në muajin gusht arrijnë në 514 milionë euro

Financa
FMN-ja për Shqipërinë: Investimet të orientohen drejt projekteve produktive

FMN-ja për Shqipërinë: Investimet të orientohen drejt projekteve produktive

Shqipëri
Kurti: Investimet nga Shqipëria në Kosovë për tri vjet kanë shënuar rritje me mbi 100 për qind

Kurti: Investimet nga Shqipëria në Kosovë për tri vjet kanë shënuar rritje me mbi 100 për qind

Të Tjera
BQK: Investimet direkte në Kosovë arrijnë në mbi 440 milionë euro

BQK: Investimet direkte në Kosovë arrijnë në mbi 440 milionë euro

Ekonomi
Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Biznes
Rriten për mbi 30 milionë euro investimet e BQK-së gjatë muajit gusht, vlera e aseteve arrin në rreth 1.9 miliard euro

Rriten për mbi 30 milionë euro investimet e BQK-së gjatë muajit gusht, vlera e aseteve arrin në rreth 1.9 miliard euro

Financa
Gjermania miraton uljen e taksave për bizneset në 15 për qind

Gjermania miraton uljen e taksave për bizneset në 15 për qind

Botë
Frika nga investimet rrit kursimet e qytetarëve në banka

Frika nga investimet rrit kursimet e qytetarëve në banka

Financa
Shteti po bllokon qindra miliona euro investime në energji solare

Shteti po bllokon qindra miliona euro investime në energji solare

Energjetika
Kërkohet rritja e bashkëpunimit ekonomik Kosovë-Arabi Saudite

Kërkohet rritja e bashkëpunimit ekonomik Kosovë-Arabi Saudite

Të Tjera
Gjermania mbetet tërheqëse për investitorët e huaj

Gjermania mbetet tërheqëse për investitorët e huaj

Botë
Hapet panairi EXPOKOS, ministrja Hajdari thotë se Kosova ka potenciale për investime

Hapet panairi EXPOKOS, ministrja Hajdari thotë se Kosova ka potenciale për investime

Biznes
​Rukiqi për mungesën e investimeve kapitale: Asnjë projekt nga Qeveria Kurti që do të ndikonte në rritjen ekonomike të vendit

​Rukiqi për mungesën e investimeve kapitale: Asnjë projekt nga Qeveria Kurti që do të ndikonte në rritjen ekonomike të vendit

Të Tjera
Bislimi e Murati në SHBA, flasin për rritjen e investimeve dhe shkëmbimeve tregtare

Bislimi e Murati në SHBA, flasin për rritjen e investimeve dhe shkëmbimeve tregtare

Biznes
Investimet, energjia e anëtarësimi në organizata ndërkombëtare, Kurti takon delegacionin e Senatit francez

Investimet, energjia e anëtarësimi në organizata ndërkombëtare, Kurti takon delegacionin e Senatit francez

Të Tjera
Gërvalla takon kryeministrin kroat, Plenkoviq: Kosova mirëpret investimet kroate

Gërvalla takon kryeministrin kroat, Plenkoviq: Kosova mirëpret investimet kroate

Kosovë
Hoti: Mjerë për atë ekonomi ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet

Hoti: Mjerë për atë ekonomi ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet

Financa
Më shumë para nga diaspora drejt Shqipërisë, rriten ndjeshëm edhe investimet direkte

Më shumë para nga diaspora drejt Shqipërisë, rriten ndjeshëm edhe investimet direkte

Shqipëri
Berisha ironizon me Kurtin: Investimin më të madh e ke bërë në fshatin tim me Urën e Saradranit, është bërë sensacion turistik

Berisha ironizon me Kurtin: Investimin më të madh e ke bërë në fshatin tim me Urën e Saradranit, është bërë sensacion turistik

Kosovë
Kurti dhe ministri arab i Investimeve bisedojnë për tranzicionin e energjisë së gjelbër dhe turizmin

Kurti dhe ministri arab i Investimeve bisedojnë për tranzicionin e energjisë së gjelbër dhe turizmin

Biznes
Investimet dhe tregu gjerman me rëndësi vendimtare për Evropën

Investimet dhe tregu gjerman me rëndësi vendimtare për Evropën

Botë
Shtatë fazat e investimit në aksione te bizneset

Shtatë fazat e investimit në aksione te bizneset

Financa