LAJMI I FUNDIT:

Imer Mushkolaj

543 Artikuj

Mushkolaj: Kurti dhe Krasniqi u dakorduan sonte për datën e zgjedhjeve

Mushkolaj: Kurti dhe Krasniqi u dakorduan sonte për datën e zgjedhjeve

Politikë
BE-së i kërkohet largimi i masave sanksionuese ndaj Kosovës, analistët tregojnë se çfarë ndodhë pas procesit që dështoi në veri

BE-së i kërkohet largimi i masave sanksionuese ndaj Kosovës, analistët tregojnë se çfarë ndodhë pas procesit që dështoi në veri

Mirjeta Hajzeraj
Mushkolaj: BQK-ja është kapur prej Kurtit

Mushkolaj: BQK-ja është kapur prej Kurtit

Kosovë
Kushti i ri për anëtarësimin e Kosovës në KiE, test për Kurtin

Kushti i ri për anëtarësimin e Kosovës në KiE, test për Kurtin

Kosovë
Mushkolaj: Konjufca e luan patriotin në raport me asociacionin

Mushkolaj: Konjufca e luan patriotin në raport me asociacionin

Politikë
Mushkolaj: Vendimi për dinarin është politik, me Serbinë s’ka probleme teknike

Mushkolaj: Vendimi për dinarin është politik, me Serbinë s’ka probleme teknike

Kosovë
Qeverisja e Kurtit, Mushkolaj: S’kemi parë asnjë reformë të thellë në asnjë fushë problematike

Qeverisja e Kurtit, Mushkolaj: S’kemi parë asnjë reformë të thellë në asnjë fushë problematike

Politikë
Diplomaci e ‘tensionuar’, analistët kërkojnë reflektim të Qeverisë Kurti pas deklaratave të O’Brien

Diplomaci e ‘tensionuar’, analistët kërkojnë reflektim të Qeverisë Kurti pas deklaratave të O’Brien

Jehona Hulaj
Mushkolaj: Kjo çfarë po bën Qeveria Kurti është e kundërta e draftit të Asociacionit

Mushkolaj: Kjo çfarë po bën Qeveria Kurti është e kundërta e draftit të Asociacionit

Kosovë
Mushkolaj: Iniciativa e Qeverisë për mediat online bie ndesh me kriteret e Këshillit të Evropës

Mushkolaj: Iniciativa e Qeverisë për mediat online bie ndesh me kriteret e Këshillit të Evropës

Kosovë
AGK dhe KMSHK ftojnë Qeverinë të tërhiqet nga Projektligji i ri për KPM-në: Tendencë për t’i sulmuar dhe kontrolluar mediat

AGK dhe KMSHK ftojnë Qeverinë të tërhiqet nga Projektligji i ri për KPM-në: Tendencë për t’i sulmuar dhe kontrolluar mediat

Kosovë
Bexheti: Kurti me veprimin e tij të sotëm, bëri një hap mbrapa me Maqedoninë

Bexheti: Kurti me veprimin e tij të sotëm, bëri një hap mbrapa me Maqedoninë

Kosovë
A u respektua kodi i etikës gjatë raportimit për vrasjen në Podujevë?

A u respektua kodi i etikës gjatë raportimit për vrasjen në Podujevë?

Kosovë
Analistët japin afatet më optimale për zgjedhje të parakohshme që do t’i konvenonin Kurtit

Analistët japin afatet më optimale për zgjedhje të parakohshme që do t’i konvenonin Kurtit

Politikë
Mushkolaj: Kurti e ka pranuar draftin për Asociacionin, nuk e dimë se a do të zbatohet

Mushkolaj: Kurti e ka pranuar draftin për Asociacionin, nuk e dimë se a do të zbatohet

Kosovë
Mushkolaj: Shpresën më të afërt e kemi anëtarësimin në Këshillin e Evropës

Mushkolaj: Shpresën më të afërt e kemi anëtarësimin në Këshillin e Evropës

Kosovë
Ministrat dhe opozitarët më të suksesshëm dhe më të dobët, sipas analistëve

Ministrat dhe opozitarët më të suksesshëm dhe më të dobët, sipas analistëve

Politikë
Mushkolaj: Qeveria po tregohet më shumë si shoqatë humanitare

Mushkolaj: Qeveria po tregohet më shumë si shoqatë humanitare

Politikë
Mushkolaj flet për rolin e KMShK-së: Qytetarët interesohen kur iu bëhet e padrejtë nga mediat

Mushkolaj flet për rolin e KMShK-së: Qytetarët interesohen kur iu bëhet e padrejtë nga mediat

Kosovë
Analizë nga Imer Mushkolaj e Alban Zeneli për vetërregullimin e mediave online në Kosovë: Fokusi në Këshillin e Mediave të Shkruara

Analizë nga Imer Mushkolaj e Alban Zeneli për vetërregullimin e mediave online në Kosovë: Fokusi në Këshillin e Mediave të Shkruara

Kosovë
“Kurrë mos u kthefshin”, Peci “mallkon” opozitën, Mushkolaj ia përmend “punësimet familjare” në ministri

“Kurrë mos u kthefshin”, Peci “mallkon” opozitën, Mushkolaj ia përmend “punësimet familjare” në ministri

Kosovë
Roli i mediave për barazinë gjinore – bëhet thirrje që të ndryshohet diskursi “burrë dhe grua”

Roli i mediave për barazinë gjinore – bëhet thirrje që të ndryshohet diskursi “burrë dhe grua”

Kosovë
Analistët thonë se Kurti u largua nga ideja e bashkimit kombëtar pasi erdhi në pushtet

Analistët thonë se Kurti u largua nga ideja e bashkimit kombëtar pasi erdhi në pushtet

Kosovë
Mushkolaj i vë në siklet nënkryetarët e LDK-së: Isa Mustafa e kishte porositur një draft të Asociacionit

Mushkolaj i vë në siklet nënkryetarët e LDK-së: Isa Mustafa e kishte porositur një draft të Asociacionit

Politikë