LAJMI I FUNDIT:

Huamarrje

28 Artikuj

Shqipëria nënshkruan marrëveshje 49 milionë dollarë me Fondin Arab për rrugën Qukës-Qafë Plloçë

Shqipëria nënshkruan marrëveshje 49 milionë dollarë me Fondin Arab për rrugën Qukës-Qafë Plloçë

Shqipëri
Huamarrje e re shumëmilionëshe e Maqedonisë parashihet të ndodh nesër

Huamarrje e re shumëmilionëshe e Maqedonisë parashihet të ndodh nesër

Lirim Shabani
DAP shpall listën e 12 të huamarrësve, mbi 4500 persona dhe kompani gjenden në të

DAP shpall listën e 12 të huamarrësve, mbi 4500 persona dhe kompani gjenden në të

Bashkim Iljazi
Ministria e Financave: LSDM-ja dëshiron të shkaktojë probleme në tregun e kapitalit në vend

Ministria e Financave: LSDM-ja dëshiron të shkaktojë probleme në tregun e kapitalit në vend

Bashkim Iljazi
Kuvendi nuk do të vendos për huazimet e mëdha

Kuvendi nuk do të vendos për huazimet e mëdha

Venhar Ramadani
LSDM: Nuk ka nevojë për huamarrje të re për dëmshpërblim të vërshimeve

LSDM: Nuk ka nevojë për huamarrje të re për dëmshpërblim të vërshimeve

Venhar Ramadani
LSDM: Ministria e financave nuk ndalon me huamarrjet

LSDM: Ministria e financave nuk ndalon me huamarrjet

Venhar Ramadani
Qeveria huazon 9,2 milionë euro të reja

Qeveria huazon 9,2 milionë euro të reja

Venhar Ramadani
“Revolucioni Laraman”: Harxhojnë për fasada ndërsa nuk mund ti sigurojnë rrogat dhe pensionet (Foto)

“Revolucioni Laraman”: Harxhojnë për fasada ndërsa nuk mund ti sigurojnë rrogat dhe pensionet (Foto)

Venhar Ramadani
Ministria e financave do të padit LSDM për shpifje

Ministria e financave do të padit LSDM për shpifje

Venhar Ramadani
Xhaferi: Ministria e drejtësisë nuk ka dhënë mendim për euro obligacionin

Xhaferi: Ministria e drejtësisë nuk ka dhënë mendim për euro obligacionin

Venhar Ramadani
MF: Maqedonia në mesin e dhjetë vendeve me borxh më të vogël në Evropë

MF: Maqedonia në mesin e dhjetë vendeve me borxh më të vogël në Evropë

Politikë
MF: Investuesit nuk e dëgjuan opozitën, euro obligacioni u emetua me kushte të volitshme

MF: Investuesit nuk e dëgjuan opozitën, euro obligacioni u emetua me kushte të volitshme

Politikë
Reuters: Maqedonia do të huazojë 300 milionë euro me kamatë prej 5,875%

Reuters: Maqedonia do të huazojë 300 milionë euro me kamatë prej 5,875%

Politikë
Kadriu: Qeveria teknike nuk mund të vendos për euro-obligacionin

Kadriu: Qeveria teknike nuk mund të vendos për euro-obligacionin

Politikë
Hajredini: Gëzon fakti që investuesit nuk duan ta financojnë regjimin

Hajredini: Gëzon fakti që investuesit nuk duan ta financojnë regjimin

Politikë
Ministria për Financa: Opozita sërish u përpoq ta dëmtojë shtetin

Ministria për Financa: Opozita sërish u përpoq ta dëmtojë shtetin

Politikë
Bankat e huaja për euro obligacionin i ka paralajmëruar Naumovi!

Bankat e huaja për euro obligacionin i ka paralajmëruar Naumovi!

Politikë
Anulohet Euro obligacioni prej 650 milionë euro

Anulohet Euro obligacioni prej 650 milionë euro

Politikë
Kanë filluar negociatat për bonon në euro?

Kanë filluar negociatat për bonon në euro?

Politikë
„Njëmbëdhjetë miliardë arsye për fund” – porosit “Revolucioni Laraman“ (Foto)

„Njëmbëdhjetë miliardë arsye për fund” – porosit “Revolucioni Laraman“ (Foto)

Politikë
Zaev: Askush të mos e blejë bonon prej 650 milionë euro

Zaev: Askush të mos e blejë bonon prej 650 milionë euro

Politikë
OBRM-PDUKM: Bonoja në euro është reagim ndaj krizës politike të cilën e shkaktoi LSDM

OBRM-PDUKM: Bonoja në euro është reagim ndaj krizës politike të cilën e shkaktoi LSDM

Politikë
Publikohet në Gazetën zyrtare huamarrja e re e Qeverisë

Publikohet në Gazetën zyrtare huamarrja e re e Qeverisë

Politikë