LAJMI I FUNDIT:

Hëna e plotë

24 Artikuj

Tri shenjat e zodiakut më pak të prekura nga hëna e plotë e shtatorit

Tri shenjat e zodiakut më pak të prekura nga hëna e plotë e shtatorit

Astrologji
Tri shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e plotë e shtatorit 2022

Tri shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e plotë e shtatorit 2022

Astrologji
Hëna e plotë dhuron pamje spektakolare në Tiranë

Hëna e plotë dhuron pamje spektakolare në Tiranë

Shqipëri
Tri shenjat e zodiakut më pak të prekura nga hëna e plotë e korrikut

Tri shenjat e zodiakut më pak të prekura nga hëna e plotë e korrikut

Astrologji
Hëna e plotë e korrikut do të ndikojë më shumë në këto shenja të zodiakut

Hëna e plotë e korrikut do të ndikojë më shumë në këto shenja të zodiakut

Astrologji
Super hëna e ‘Luleshtrydhes’, fotografi të hënës së plotë të muajit qershor

Super hëna e ‘Luleshtrydhes’, fotografi të hënës së plotë të muajit qershor

Kuriozitete
Tri shenjat e horoskopit më pak të prekura nga hëna e plotë “lule” e majit 2022

Tri shenjat e horoskopit më pak të prekura nga hëna e plotë “lule” e majit 2022

Astrologji
Tri shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e plotë e majit

Tri shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e plotë e majit

Astrologji
Tri shenjat më pak të prekura nga hëna e plotë rozë e prillit

Tri shenjat më pak të prekura nga hëna e plotë rozë e prillit

Lifestyle
Tri shenjat më të prekura nga hëna e plotë rozë e prillit

Tri shenjat më të prekura nga hëna e plotë rozë e prillit

Lifestyle
Kuptimi shpirtëror i hënës së plotë të marsit në Virgjëreshë

Kuptimi shpirtëror i hënës së plotë të marsit në Virgjëreshë

Lifestyle
Këto katër shenja të zodiakut duhet të përgatiten për hënën e plotë ‘të ftohtë’ të dhjetorit

Këto katër shenja të zodiakut duhet të përgatiten për hënën e plotë ‘të ftohtë’ të dhjetorit

Lifestyle
LOTËT NË HËNË

LOTËT NË HËNË

Fjala+
Hëna e plotë e korrikut do të ndikoj më së paku në këto katër shenja të zodiakut

Hëna e plotë e korrikut do të ndikoj më së paku në këto katër shenja të zodiakut

Lifestyle
Astrologët shpjegojnë se si hëna mund të ndikojë në gjendjen tuaj shpirtërore

Astrologët shpjegojnë se si hëna mund të ndikojë në gjendjen tuaj shpirtërore

Lifestyle
Hëna e plotë e marsit është e përkryer për të shqyrtuar marrëdhëniet tuaja më të afërta

Hëna e plotë e marsit është e përkryer për të shqyrtuar marrëdhëniet tuaja më të afërta

Lifestyle
Fotografitë e pabesueshme tregojnë hënën e plotë që duket si sy gjigant ndërsa kalon harkun e shkëmbit

Fotografitë e pabesueshme tregojnë hënën e plotë që duket si sy gjigant ndërsa kalon harkun e shkëmbit

Trend
A ndikon Hëna e plotë në mirëqenien tonë fizike dhe mendore?

A ndikon Hëna e plotë në mirëqenien tonë fizike dhe mendore?

Psikologji
Fundjavë e çmendur: Halloween dhe hënë e plotë

Fundjavë e çmendur: Halloween dhe hënë e plotë

Lifestyle
‘Hëna e plotë e përgjakur’: Si do ndikojë tek ne ky eklips?

‘Hëna e plotë e përgjakur’: Si do ndikojë tek ne ky eklips?

Lifestyle
Hëna e plotë çrregullon shëndetin

Hëna e plotë çrregullon shëndetin

Shëndetësi Lajme
Mos e humbisni sonte Hënën e plotë

Mos e humbisni sonte Hënën e plotë

Lifestyle
Çfarë do të thotë kur Hëna është në shenjën tuaj dhe atëherë patjetër duhet të veproni

Çfarë do të thotë kur Hëna është në shenjën tuaj dhe atëherë patjetër duhet të veproni

Lifestyle
Sonte Hëna gjigante: Nuk duhet të humbisni QIELLIN më mahnitës të shekullit!

Sonte Hëna gjigante: Nuk duhet të humbisni QIELLIN më mahnitës të shekullit!

Trend