Gati apo jo, hëna e plotë e majit po jep funde dhe transformime intensive. Duke arritur kulmin më 15 maj në shenjën metamorfike të Akrepit, eklipsi hënor i hënës me lule të plotë të majit 2022 po zbulon të vërtetat e fshehura dhe ofron një mundësi për të çliruar gjërat që na pengojnë.

Ndërsa eklipsi hënor sjell ndërrime intensive për kolektivin, shenjat e zodiakut më të prekura nga eklipsi hënor i hënës me lule të plotë të majit 2022 do të ndiejnë që këto ndryshime rrënjësore bëhen veçanërisht të vështira përpara se të përmirësohen.

Eklipset hënore mund të ndodhin vetëm gjatë hënës së plotë , që është një periudhë me energji të lartë emocionale. Një eklips hënor, i cili tenton të mjegullojë qëllimet tona, thekson ndjenjën e ndrydhur dhe sjell ndryshime rrënjësore dhe përfundime.

Reklama
Kuptimi shpirtëror i eklipsit hënor të hënës së plotë me lule të majit 2022 Kuptimi shpirtëror i eklipsit hënor të hënës së plotë me lule të majit 2022
Reklama

Meqenëse ndryshimi emocional po ndodh në shenjën e ndjeshme të ujit Akrepi, ata që janë më të prekur mund të presin përçarje në identitetin e tyre, një ndryshim të papritur të zemrës ose përfundimin e marrëdhënieve.

“Me këtë hënë që ndodh së bashku me Mërkurin në prapavijë te Binjakët, është koha të lini mënjanë frikën dhe të flisni të vërtetën tuaj”, thotë Lauren Ash, një astrologe për Bustle. “Kolektivit i kërkohet të gërmojë thellë dhe të përgatitet për kthesat që fati ka rezervuar për ne.”

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar nëse jeni një nga shenjat e zodiakut më të prekur nga eklipsi hënor i hënës së plotë të majit 2022:

Dashi

Demi

Akrepi

Reklama

/Telegrafi/