LAJMI I FUNDIT:

Kuptimi shpirtëror i eklipsit hënor të hënës së plotë me lule të majit 2022

Kuptimi shpirtëror i eklipsit hënor të hënës së plotë me lule të majit 2022

Sezoni i eklipsit nuk është gjithmonë një shëtitje në park. Këto periudha kozmike të përafërta kanë një tendencë për të sjellë realizime të papritura dhe ndryshime masive në jetën tonë.

Reklama

Eklipsi hënor i hënës së plotë të majit 2022 më 15 maj nuk është sigurisht përjashtim. Do të sjellë emocionet tona në një kulm dhe do të pastrojë gjithçka që duhet të lëmë pas – pavarësisht nëse ndihemi gati apo jo.

E quajtur edhe Hëna e Luleve, kuptimi shpirtëror i kulmit hënor të majit kujton se rritja nga fara në lulëzim kërkon një transformim të plotë dhe kjo lloj rilindjeje nuk është gjithmonë e lehtë.

Cili është kuptimi shpirtëror i hënës së luleve?

Sipas Almanakut të Fermerit, Hëna e Luleve është një pseudonim tradicional që u jepet hënave të plota që zhvillohen në maj. Ky emërtim me lule vjen nga fakti se maji shënon kulmin e pranverës në hemisferën veriore dhe gjatë kësaj periudhe të vitit, një bollëk lulesh janë në lulëzim të plotë.

Çfarë do të thotë një eklips në astrologji?
Lexo po ashtu Çfarë do të thotë një eklips në astrologji?

Nofka të tjera të zakonshme për këtë hënë përfshijnë Hënën Lulëzuese ose Hënën Mbjellëse, të cilat të gjitha i referohen energjisë së orientuar nga rilindja e kësaj periudhe të vitit. Në mënyrë të përshtatshme, kuptimi shpirtëror i eklipsit hënor të hënës së plotë të majit është gjithashtu i pjekur me mundësi dhe lulëzon me rritje transformuese.

Hëna e luleve është plot potencial, por duhet të kujtojmë se disa lule kanë gjemba. Ky eklips po ndodh në shenjën e thellë dhe të fuqishme të Akrepit, e cila sjell në plan të parë problemet e pushtetit, kontrollit dhe fshehtësisë dhe na kërkon të përballemi me të vërtetën në qendër të të gjithëve.

Manifestimi i ëndrrave tuaja gjatë një eklipsi është ide e keqe
Lexo po ashtu Manifestimi i ëndrrave tuaja gjatë një eklipsi është ide e keqe

Kuptimi i kësaj ngjarje hënore është të shikojmë përtej sipërfaqes së jetës sonë dhe të bëhemi të vërtetë me atë që fshihet në hije, në mënyrë që më në fund ta nxjerrim atë në dritë. Si shenjë që lidhet me transformimin, energjia e Akrepit na ndihmon të pastrojmë bagazhin tonë emocional për të krijuar vend për rritje. Jini gati të përballeni me ndjenjat tuaja dhe të pranoni skeletet në dollapin tuaj. /Telegrafi/