LAJMI I FUNDIT:

Manifestimi i ëndrrave tuaja gjatë një eklipsi është ide e keqe

Manifestimi i ëndrrave tuaja gjatë një eklipsi është ide e keqe

Kryerja e ritualeve të hënës që përputhen me momentet kryesore të ciklit mujor hënor është një mënyrë e bukur për t’u lidhur me astrologjinë dhe për të krijuar një praktikë të rregullt shpirtërore.

Reklama

Hënat e reja janë të shkëlqyera për ritualet e vendosjes së qëllimit dhe manifestimit, ndërsa hënat e plota janë koha kryesore për të mbushur kristalet dhe për të kryer ritualet e pastrimit.

Por nëse ndiqni shumë astrologë në mediat sociale, atëherë mund të keni hasur në disa postime ose video që këshillojnë të mos bëni ritualet tuaja të zakonshme të hënës ose praktikat e manifestimit gjatë një eklipsi diellor ose hënor, si eklipsi i hënës së plotë të nëntorit më 19 nëntor.

Ndërsa eklipset mund të jenë të fuqishme sa i përket rritjes shpirtërore dhe ndryshimeve të mëdha në jetë, ato në fakt nuk janë koha më e mirë për të bërë magji të hënës.

Ekzistojnë dy lloje eklipsesh – eklipset hënore dhe eklipset diellore – dhe ato ndodhin kur një hënë e re ose e plotë përputhet në mënyrë të përsosur me ekliptikën, ose me rrugën e dukshme të diellit nëpër qiell .

Në astrologji, eklipset njihen për krijimin e potencialit për ndërrime të shpejta dhe rritje intensive. Këto ngjarje kozmike shpesh shënohen nga zbulime tronditëse, përfundime të papritura dhe fillime të reja emocionuese që na ndihmojnë të riorganizojmë thirrjen tonë të vërtetë – megjithëse ndonjëherë në mënyra befasuese. Për shkak se eklipset në thelb janë vetëm hëna të reja dhe të plota të mbingarkuara, dikush mund të mendojë se ato janë lojë falas për mbushjen e kristaleve, manifestimet e hënës dhe rituale të tjera hënore – por nuk është kështu.

Disponimi i sezonit të eklipsit mund të jetë kaotik, intensive dhe shpesh sfiduese, pasi ne përjetojmë shumë riorganizime dhe zbulime në një kohë të shkurtër. Kjo lloj energjie e fuqishme dhe destabilizuese nuk është ajo që dëshironi të ftoni në ritualet tuaja të manifestimit ose të ngarkoni kristalet tuaja. Në vend të kësaj, eklipset janë shumë më të mira për t’u ulur, për të përpunuar ndërrimet dhe për ta lejuar universin të bëjë gjënë e tij pa u përpjekur të ndërhyjë.

Hëna e re dhe ajo e plotë janë të shkëlqyera për të gjitha llojet e ritualeve magjike, por sipas shumë astrologëve, eklipset janë përjashtim./Telegrafi/

Në trend Stil

Më shumë

"Të gjitha gjërat më të mira ndodhin papritur...": Njëzet thënie që do të nguliten thellë në zemrën dhe mendjen tuaj - mesazhe për jetën

Këshilla Lifestyle
Ajo që shihni për herë të parë në një foto mund të zbulojë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj

Ajo që shihni për herë të parë në një foto mund të zbulojë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj

Lifestyle
Si t’i lani enët prej qelqi që ato të shkëlqejnë

Si t’i lani enët prej qelqi që ato të shkëlqejnë

Bëje vet
Janë katër shenja të horoskopit të cilëve u shkon roli i prindit më shumë se kujtdo tjetër

Janë katër shenja të horoskopit të cilëve u shkon roli i prindit më shumë se kujtdo tjetër

Astrologji
Harrojeni Viagren, kjo vitaminë është çelësi për seks të mirë!

Harrojeni Viagren, kjo vitaminë është çelësi për seks të mirë!

Intimitet dhe Pasion
Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kureshtar, inteligjent dhe energjik: Borador, një qen i krijuar për një idil familjar

Kërshëri
Kalo në kategori