Nëse menduat se tronditja e prapavijës së Merkurit ishte kaotike, teatri qiellor sapo ka filluar.

Eklipsi hënor i hënës së plotë të majit 2022, i cili mbërrin më 15 maj, hyn në Akrepin transformues. Ju mund të prisni kthesa të komplotit – mendoni, ndryshime zemre ose një ndryshim në drejtim në karrierën tuaj .

Por nëse jeni një nga shenjat me fat të zodiakut, të prekura më pak nga eklipsi hënor i hënës së plotë të majit 2022, këto ndryshime do të ndjehen në një nivel shpirtëror.

Tri shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e plotë e majit Tri shenjat e zodiakut më të prekura nga hëna e plotë e majit

Meqenëse eklipset hënore mund të ndodhin vetëm gjatë hënës së plotë, ai përforcon tensionin emocional që zakonisht ndjehet gjatë kësaj kohe. Eklipset hënore ndodhin kur toka është e vendosur midis diellit dhe hënës, dhe në mënyrë të ngjashme, ky hënor bllokon përpunimin e emocioneve.

Vazhdoni të lexoni për të zbuluar nëse jeni një nga shenjat e zodiakut më pak të prekur nga eklipsi hënor i plotë i majit 2022 dhe mësoni se si të përfitoni nga energjia e saj e fuqishme:

Gaforrja

Bricjapi

Peshqit