Megjithëse ndjeshmëritë tona emocionale kanë tendencë të zgjasin, duket se mund të marrim frymë nga hëna e plotë e korrikut 2021.

Kjo hënë do të zhvillohet më 23 korrik ndërsa hyn në shenjën unike dhe krijuese të Ujorit, duke na bërë të ndihemi veçanërisht të ndikuar nga energjia e bartësit të ujit për t’u rebeluar kundër standardeve të shoqërisë.

Ndërsa disa shenja të zodiakut do të përballen me sfida të caktuara brenda rrethit të tyre shoqëror dhe filozofive personale, ka disa shenja të zgjedhura të zodiakut në të cilat hëna e plotë e korrikut 2021 do të ndikojë më së paku, duke i lejuar të freskohen përmes kësaj hëne me një lehtësi unike.

Fazat hënore në astrologji ndikojnë në reagimet tona emocionale, sigurinë dhe intuitën. Kjo hënë e fortë hedh dritë mbi gjërat që ne priremi t’i shtypim ose t’i shmangim gjatë jetës sonë të zgjuar, duke i vënë nevojat më të thella dhe dëshirat tona personale në qendër të vëmendjes.

“Hëna e plotë e Ujorit ndodh brenda një shkalle të Lidhjes së Madhe në Ujor”, thotë astrologu David Scoroposki. “Me Saturnin dhe Jupiterin në prapavijë, kjo mund të sinjalizojë një hakmarrje të trazirave shoqërore dhe revolucionit, por gjithashtu mund të zbulojë depërtim të rëndësishëm dhe mënyra për t’u riorientuar nga ana shoqërore. Për shenjat e zodiakut më pak të prekura nga hëna e plotë e korrikut, mund të jetë më pak një përvojë emocionale”.

Shenjat të cilat më së paku do të preken nga kjo ngjarje astrologjike ua sjellim më poshtë:

Binjakët

Luani

Peshorja

Ujori