LAJMI I FUNDIT:

Hawaii

38 Artikuj

Kilauea në Hawaii, nxjerr masën më të ngrohtë dhe më të shpejtë të lavës deri më tani

Kilauea në Hawaii, nxjerr masën më të ngrohtë dhe më të shpejtë të lavës deri më tani

Nga Bota
Valixhet e udhëtarëve u hodhën qëllimisht nga punonjësja e aeroportit (Video)

Valixhet e udhëtarëve u hodhën qëllimisht nga punonjësja e aeroportit (Video)

Dështime
Llava e vullkanit në Hawaii shkatërron shtëpitë (Video)

Llava e vullkanit në Hawaii shkatërron shtëpitë (Video)

Nga Bota
Vullkani Kilauea vazhdon të nxjerrë llavë edhe pas një jave, prej të çarave në tokë po del flakë e kaltër (Video)

Vullkani Kilauea vazhdon të nxjerrë llavë edhe pas një jave, prej të çarave në tokë po del flakë e kaltër (Video)

Interesante
Vazhdojnë të luajnë golf, nën shtëllungat enorme të tymit që po lëshon vullkani (Foto)

Vazhdojnë të luajnë golf, nën shtëllungat enorme të tymit që po lëshon vullkani (Foto)

Fun Lajme
Pensionistja fotografon nga dritarja shpërthimet e fuqishme të vullkanit (Foto)

Pensionistja fotografon nga dritarja shpërthimet e fuqishme të vullkanit (Foto)

Interesante
Dramë në Hawaii: Vullkani Kilaueas po shkatërron të gjitha shtëpitë (Foto/Video)

Dramë në Hawaii: Vullkani Kilaueas po shkatërron të gjitha shtëpitë (Foto/Video)

Nga Bota
Tërmete të forta pas shpërthimit të vullkanit në Hawaii (Video)

Tërmete të forta pas shpërthimit të vullkanit në Hawaii (Video)

Nga Bota
Gjëja e fundit që do donit të shihni në bregdet, është një fokë që ‘kërcënon’ me thikë (Video)

Gjëja e fundit që do donit të shihni në bregdet, është një fokë që ‘kërcënon’ me thikë (Video)

Fun Lajme
Turistët e guximshëm qëndruan shumë afër llavës nga vullkani aktiv (Video)

Turistët e guximshëm qëndruan shumë afër llavës nga vullkani aktiv (Video)

Interesante
National Geographic rekomandon dhjetë zonat që duhet vizituar më 2018, mes tyre edhe Shqipërinë (Foto)

National Geographic rekomandon dhjetë zonat që duhet vizituar më 2018, mes tyre edhe Shqipërinë (Foto)

Shqipëri
Studentja viziton shumë vende, për të bërë fotografi me gjallesa të ndryshme (Video)

Studentja viziton shumë vende, për të bërë fotografi me gjallesa të ndryshme (Video)

Fun Lajme
Fuqia e natyrës rrallë herë dëshmohet sikurse në këto pamje! (Video)

Fuqia e natyrës rrallë herë dëshmohet sikurse në këto pamje! (Video)

Interesante
Këta janë dhjetë ishujt më të mirë në Amerikë (FOTO)

Këta janë dhjetë ishujt më të mirë në Amerikë (FOTO)

Udhëtime