Grammy Awards

Grammy Awards

“Grammy Awards” është mbrëmja më e madhe vjetore e ndarjes së çmimeve në industrinë e muzikë.

Organizohet çdo vit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shpërblehen me çmime artistët më të arritur ndërkombëtarë.

155 Artikuj