LAJMI I FUNDIT:

Google Pixel

74 Artikuj

Telefoni juaj mund të vlejë më shumë se sa mendoni – kontrolloni nëse është në këtë listë

Telefoni juaj mund të vlejë më shumë se sa mendoni – kontrolloni nëse është në këtë listë

Mobile
Google lanson aplikacionin Pixel Diagnostic dhe manuale të reja riparimi për telefonat Pixel

Google lanson aplikacionin Pixel Diagnostic dhe manuale të reja riparimi për telefonat Pixel

Lajme Teknologji
Cili telefon është më i shpejtë – Pixel 8 Pro apo iPhone 15 Pro Max?

Cili telefon është më i shpejtë – Pixel 8 Pro apo iPhone 15 Pro Max?

Mobile
Google Camera tani është Pixel Camera në Play Store

Google Camera tani është Pixel Camera në Play Store

Aplikacione
Kështu do të duket telefoni inteligjent Google Pixel 8a

Kështu do të duket telefoni inteligjent Google Pixel 8a

Mobile
Google Pixel 8 “prezantohet” dy ditë para datës zyrtare

Google Pixel 8 “prezantohet” dy ditë para datës zyrtare

Mobile
Çmimet e Google Pixel 8 dhe Pixel 8 Pro në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA shfaqen së bashku me specifikat kryesore

Çmimet e Google Pixel 8 dhe Pixel 8 Pro në Mbretërinë e Bashkuar dhe SHBA shfaqen së bashku me specifikat kryesore

Mobile
Rrjedhja e fundit e Google Pixel 8 shfaq përditësime të mëdha të inteligjencës artificiale

Rrjedhja e fundit e Google Pixel 8 shfaq përditësime të mëdha të inteligjencës artificiale

Mobile
Google shfaq përmes videove Pixel 8, Pixel 8 Pro dhe Pixel Watch 2

Google shfaq përmes videove Pixel 8, Pixel 8 Pro dhe Pixel Watch 2

Lajme Teknologji
Google prezantoi telefonat Pixel që do të konkurrojnë iPhone

Google prezantoi telefonat Pixel që do të konkurrojnë iPhone

Mobile
Google si duket ka caktuar datën për prezantimin e Pixel 8, seria vjen më 4 tetor

Google si duket ka caktuar datën për prezantimin e Pixel 8, seria vjen më 4 tetor

Lajme Teknologji
Google Camera me përditësim të madh

Google Camera me përditësim të madh

Aplikacione
Google së shpejti mund të lansojë veçorinë e re të Watch për hapje më të lehtë të telefonit

Google së shpejti mund të lansojë veçorinë e re të Watch për hapje më të lehtë të telefonit

Lajme Teknologji
Altoparlantët e integruar të Google Pixel Fold mbështesin modalitetin Spatial Audio

Altoparlantët e integruar të Google Pixel Fold mbështesin modalitetin Spatial Audio

Mobile
Rrjedh video promocionale e Pixel 8 Pro – zbulohet “Audio Magic Eraser” dhe ngjyrë blu e çelët

Rrjedh video promocionale e Pixel 8 Pro – zbulohet “Audio Magic Eraser” dhe ngjyrë blu e çelët

Mobile
‘Rrjedhin’ specifikat kryesore të Google Pixel Watch 2

‘Rrjedhin’ specifikat kryesore të Google Pixel Watch 2

Lajme Teknologji
Rrjedhin specifikat e detajuara të kamerave së serisë Google Pixel 8

Rrjedhin specifikat e detajuara të kamerave së serisë Google Pixel 8

Mobile
Ora tjetër Pixel e Google mund të ketë një “jetë më të gjatë” baterie

Ora tjetër Pixel e Google mund të ketë një “jetë më të gjatë” baterie

Lajme Teknologji
Problemet për përdoruesit e telefonave Pixel nuk kanë fund – ja për çfarë ata ankohen tani

Problemet për përdoruesit e telefonave Pixel nuk kanë fund – ja për çfarë ata ankohen tani

Mobile
Cili është dallimi midis një telefoni të lirë dhe atij që kushton mbi 1,000 dollarë?

Cili është dallimi midis një telefoni të lirë dhe atij që kushton mbi 1,000 dollarë?

Lajme Teknologji
Prezantohet telefoni Pixel 7a nga Google me një çmim prej 499 dollarësh

Prezantohet telefoni Pixel 7a nga Google me një çmim prej 499 dollarësh

Lajme Teknologji
Google prezanton telefonin e saj të parë të palosshëm Pixel Fold, çmimi i pajisjes është 1,799 dollarë

Google prezanton telefonin e saj të parë të palosshëm Pixel Fold, çmimi i pajisjes është 1,799 dollarë

Lajme Teknologji
Google Pixel Fold shfaqet në pamjet e para zyrtare

Google Pixel Fold shfaqet në pamjet e para zyrtare

Mobile
Rrjedh një imazh i Google Pixel 7a me një ngjyrë të re përpara lansimit

Rrjedh një imazh i Google Pixel 7a me një ngjyrë të re përpara lansimit

Mobile