LAJMI I FUNDIT:

Gjykata e Apelit në Prishtinë

65 Artikuj

“Afera e Hidrocentraleve”, Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj katër ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2 dhe dy të tjerëve

“Afera e Hidrocentraleve”, Apeli vërteton aktgjykimin lirues ndaj katër ish-ministrave të Qeverisë Thaçi 2 dhe dy të tjerëve

Drejtësi
Apeli vërteton dënimin prej 24 vitesh burgim ndaj të dënuarit për vrasjen në ‘City Club’ në Pejë

Apeli vërteton dënimin prej 24 vitesh burgim ndaj të dënuarit për vrasjen në ‘City Club’ në Pejë

Drejtësi
Avokatura Shtetërore “e shfajëson” shtetin për vrasjen e Diana Kastratit

Avokatura Shtetërore “e shfajëson” shtetin për vrasjen e Diana Kastratit

Kosovë
Reagon nëna e Diana Kastratit pas vendimit të Apelit: Pasuria e botës nuk mund të shëroj apo lehtësoj dhimbjen e prindit kur e humbë fëmijën

Reagon nëna e Diana Kastratit pas vendimit të Apelit: Pasuria e botës nuk mund të shëroj apo lehtësoj dhimbjen e prindit kur e humbë fëmijën

Kosovë
Apeli e kthen në rigjykim rastin e rrënimit të aneks-objektit të kompleksit “Abi Çarshia”

Apeli e kthen në rigjykim rastin e rrënimit të aneks-objektit të kompleksit “Abi Çarshia”

Komunat
Refuzohet ankesa e Qeverisë, mbetet në fuqi pezullimi i vendimit për pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve

Refuzohet ankesa e Qeverisë, mbetet në fuqi pezullimi i vendimit për pagat e gjyqtarëve dhe prokurorëve

Drejtësi
Apeli anulon aktvendimin e Gjykatës Themelore për hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj pesë të dyshuarve në rastin e 11-vjeçares

Apeli anulon aktvendimin e Gjykatës Themelore për hedhjen poshtë të aktakuzës ndaj pesë të dyshuarve në rastin e 11-vjeçares

Drejtësi
Gani Geci flet pas dënimit me burgim: Jam i përndjekur nga Hashim Thaçi

Gani Geci flet pas dënimit me burgim: Jam i përndjekur nga Hashim Thaçi

Kosovë
Apeli vërteton dënimin me 3 vite e 6 muaj burgim ndaj Gani Gecit për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit

Apeli vërteton dënimin me 3 vite e 6 muaj burgim ndaj Gani Gecit për vrasjen e Ruzhdi Shaqirit

Drejtësi
Nga burgimi i përjetshëm, Gjykata e Apelit ia zbut dënimin në 35 vite burgim Naser Pajazitajt – i dënuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

Nga burgimi i përjetshëm, Gjykata e Apelit ia zbut dënimin në 35 vite burgim Naser Pajazitajt – i dënuar për vrasjen e Donjeta Pajazitajt

Drejtësi
Ish-kyeprokurori i përfshirë në aferën e 150 mijë eurove akoma ndodhet në Gjermani: I kam disa kontrolle

Ish-kyeprokurori i përfshirë në aferën e 150 mijë eurove akoma ndodhet në Gjermani: I kam disa kontrolle

Drejtësi
Dosja e sekserëve që blinin ndikimin e kryeprokurorit të Apelit

Dosja e sekserëve që blinin ndikimin e kryeprokurorit të Apelit

Kosovë
Apeli kthen në rigjykim rastin ndaj ministres Haxhiu e të tjerëve, lidhur me gazin lotsjellës në Kuvend

Apeli kthen në rigjykim rastin ndaj ministres Haxhiu e të tjerëve, lidhur me gazin lotsjellës në Kuvend

Kosovë
Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-ministrit Lekaj dhe tre të tjerëve për rastin e 53 milionë eurove

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj ish-ministrit Lekaj dhe tre të tjerëve për rastin e 53 milionë eurove

Drejtësi
Vëllezërit e akuzuar për vrasjen e djalit të dajës kërkojnë pafajësinë në Gjykatën e Apelit

Vëllezërit e akuzuar për vrasjen e djalit të dajës kërkojnë pafajësinë në Gjykatën e Apelit

Drejtësi
Apeli ashpërson dënimin në 18 muaj burgim për ish-inspektorin e Prizrenit, i akuzuar për korrupsion

Apeli ashpërson dënimin në 18 muaj burgim për ish-inspektorin e Prizrenit, i akuzuar për korrupsion

Drejtësi
Apeli vërteton aktgjykimin dënues ndaj ish-gjyqtarit dhe ish-policit të akuzuar për korrupsion

Apeli vërteton aktgjykimin dënues ndaj ish-gjyqtarit dhe ish-policit të akuzuar për korrupsion

Drejtësi
Gjykata Supreme ndryshon vendimin e Apelit, mbesin në fuqi çmimet e reja të rrymës

Gjykata Supreme ndryshon vendimin e Apelit, mbesin në fuqi çmimet e reja të rrymës

Energjetika
ZRRE: Gjykata Themelore nuk e anulon vendimin për rritjen e çmimit të energjisë

ZRRE: Gjykata Themelore nuk e anulon vendimin për rritjen e çmimit të energjisë

Energjetika
Stavileci: Qeveria të zbatojë vendimin e Apelit për uljen e çmimit të energjisë

Stavileci: Qeveria të zbatojë vendimin e Apelit për uljen e çmimit të energjisë

Energjetika
Raportimi i ZRRE-së pa medie, Hoti: Kjo praktikë me dyer të mbyllura duhet të ndalet

Raportimi i ZRRE-së pa medie, Hoti: Kjo praktikë me dyer të mbyllura duhet të ndalet

Energjetika
Avokati i Popullit: Vendim i ZRRE-së për shtrenjtimin e rrymës ishte diskriminues, të rikthehet në pikën zero

Avokati i Popullit: Vendim i ZRRE-së për shtrenjtimin e rrymës ishte diskriminues, të rikthehet në pikën zero

Energjetika
ZRRE-ja raporton në Komisionin për Ekonomi pa prezencën e medieve

ZRRE-ja raporton në Komisionin për Ekonomi pa prezencën e medieve

Energjetika
Anulimi i vendimit për shtrenjtimin e rrymës, PSD me anë të një aksioni kërkon shkarkimin e Bordit të ZRRE-së

Anulimi i vendimit për shtrenjtimin e rrymës, PSD me anë të një aksioni kërkon shkarkimin e Bordit të ZRRE-së

Energjetika