LAJMI I FUNDIT:

Gjuha

38 Artikuj

Qeni nga Luiziana thyen rekordin botëror – gjuha e tij ka një gjatësi të jashtëzakonshme

Qeni nga Luiziana thyen rekordin botëror – gjuha e tij ka një gjatësi të jashtëzakonshme

Interesante
Një gruaje japoneze, gjuha i bëhet e zezë dhe me qime shkaku i një antibiotiku

Një gruaje japoneze, gjuha i bëhet e zezë dhe me qime shkaku i një antibiotiku

Kuriozitete
Burri me gjuhën më të gjatë thotë se tani e përdorë atë për të pikturuar, fiton qindra dollarë nga shitja e pikturave

Burri me gjuhën më të gjatë thotë se tani e përdorë atë për të pikturuar, fiton qindra dollarë nga shitja e pikturave

Interesante
Çfarë do të thotë nëse gjuha ka brazda? Dy ndryshime zbulojnë gjendjen e trupit tuaj dhe nëse jeni të rrezikuar nga sëmundjet

Çfarë do të thotë nëse gjuha ka brazda? Dy ndryshime zbulojnë gjendjen e trupit tuaj dhe nëse jeni të rrezikuar nga sëmundjet

Këshilla mjekësore
Shikoni me kujdes: Nëse gjuha ju duket kështu, ndoshta do të pësoni sulm në zemër apo do të keni kancer!

Shikoni me kujdes: Nëse gjuha ju duket kështu, ndoshta do të pësoni sulm në zemër apo do të keni kancer!

Këshilla mjekësore
Njollat e bardha në gjuhë paralajmërojnë një sëmundje të rrezikshme 

Njollat e bardha në gjuhë paralajmërojnë një sëmundje të rrezikshme 

Shëndetësi Lajme
Paralele mes irlandezëve nën sundimin britanik dhe shqiptarëve nën sundimin otoman

Paralele mes irlandezëve nën sundimin britanik dhe shqiptarëve nën sundimin otoman

Fakte
Tri gjërat për të cilat vlerësoheni kur i takoni njerëzit

Tri gjërat për të cilat vlerësoheni kur i takoni njerëzit

Lifestyle
Një truk i vogël me gjuhën tuaj do t’ju ndihmojë të keni një buzëqeshje të shkëlqyeshme në foto

Një truk i vogël me gjuhën tuaj do t’ju ndihmojë të keni një buzëqeshje të shkëlqyeshme në foto

Këshilla dhe arsye
Zbulohet mumia 2.000 vjeçare në Egjipt, burrit të varrosur i ishte vendosur gjuha e floririt

Zbulohet mumia 2.000 vjeçare në Egjipt, burrit të varrosur i ishte vendosur gjuha e floririt

Kuriozitete
Simptomat e mungesës së vitaminës B12: Tre të dhëna në gjuhën tuaj

Simptomat e mungesës së vitaminës B12: Tre të dhëna në gjuhën tuaj

Shëndetësi Lajme
Po humbim gjuhën, identitetin…

Po humbim gjuhën, identitetin…

Cult+
Paraziti i tmerrshëm ha gjuhën e peshkut dhe jeton në gojën e tij

Paraziti i tmerrshëm ha gjuhën e peshkut dhe jeton në gojën e tij

Interesante
Tendenca e TikTok: vajza e kap gjuhën në shtyllë të hekurit me ngjitës për të marrë më shumë like

Tendenca e TikTok: vajza e kap gjuhën në shtyllë të hekurit me ngjitës për të marrë më shumë like

Dështime
Si t’ia pastroni bebes gjuhën nga shtresat e bardha?

Si t’ia pastroni bebes gjuhën nga shtresat e bardha?

Këshilla mjekësore
Çfarë mund t’ju tregoj gjuha për shëndetin tuaj

Çfarë mund t’ju tregoj gjuha për shëndetin tuaj

Të tjera
Fjalori elektronik arabisht-shqip

Fjalori elektronik arabisht-shqip

Cult+
Alkooli ju ndihmon të flisni më mirë një gjuhë të huaj

Alkooli ju ndihmon të flisni më mirë një gjuhë të huaj

Interesante
E puthi, gruaja nga nervoza ia kafshoi gjuhën – ia këputi 2 centimetra

E puthi, gruaja nga nervoza ia kafshoi gjuhën – ia këputi 2 centimetra

Interesante
Dëgjimi i gjuhës së huaj gjatë kohës kur fleni ju ndihmon ta mësoni më shpejt

Dëgjimi i gjuhës së huaj gjatë kohës kur fleni ju ndihmon ta mësoni më shpejt

Këshilla Lifestyle
Amerikania 21-vjeçe që fiton 100 mijë dollarë në vit, vetëm duke nxjerrë gjuhën jashtë

Amerikania 21-vjeçe që fiton 100 mijë dollarë në vit, vetëm duke nxjerrë gjuhën jashtë

Interesante
Gjuha, bartësi kryesor i mirëkuptimit

Gjuha, bartësi kryesor i mirëkuptimit

Këshilla Lifestyle
Me gjuhë prekni qiellzën dhe merrni frymë 60 sekonda: Shikoni se çfarë do të ndodhë me organizmin tuaj!

Me gjuhë prekni qiellzën dhe merrni frymë 60 sekonda: Shikoni se çfarë do të ndodhë me organizmin tuaj!

Të tjera
Kërkon shkurorëzim, burri ia prenë gruas gjuhën me gërshërë në Pakistan

Kërkon shkurorëzim, burri ia prenë gruas gjuhën me gërshërë në Pakistan

Nga Bota