Versioni elektronik i fjalorit arabisht-shqip, me autor Isa Memishin, do të jetë ndihmesë e madhe për gjithkënd që shpreh interesim për mësimin e gjuhës arabe.

Avantazhi i këtij fjalori është qasja e lehtë dhe e shpejtë si dhe përzgjedhja e fjalës së dëshiruar në trungun e foljes, e cila ju lejon të zgjidhni kuptimin më të përshtatshëm. Ndërsa, i vetmi resurs për të arritur tek ky fjalor është të keni lidhje në internet. Qasja arrihet përmes këtij linku: https://arabisht-shqip.com/