LAJMI I FUNDIT:

Ekspertët

39 Artikuj

“Vendimi për largimin e paraburgimit të Sead Koçan është shokues”

“Vendimi për largimin e paraburgimit të Sead Koçan është shokues”

Bashkim Iljazi
Ekspertët: OBRM-PDUKM-ja synon faktorizim dhe amnisti

Ekspertët: OBRM-PDUKM-ja synon faktorizim dhe amnisti

Bashkim Iljazi
Ekspertët: Shumica t’ia tregojë vendin pakicës

Ekspertët: Shumica t’ia tregojë vendin pakicës

Politikë
Ekspertët e befasuar me lopën që ka edhe një këmbë në shpinë (Foto)

Ekspertët e befasuar me lopën që ka edhe një këmbë në shpinë (Foto)

Interesante
Ekspertët: Kërkesa për zgjedhje të reja është e palogjikshme (Video)

Ekspertët: Kërkesa për zgjedhje të reja është e palogjikshme (Video)

Bashkim Iljazi
Ekspertët: Presidenti Ivanov do të përgjigjet për shkeljet (Video)

Ekspertët: Presidenti Ivanov do të përgjigjet për shkeljet (Video)

Bashkim Iljazi
Befasohen ekspertët, mbi 200 balena janë mbledhur në një vend (Foto)

Befasohen ekspertët, mbi 200 balena janë mbledhur në një vend (Foto)

Interesante
Ekspertët befasohen me reagimin e gjelave të detit, ndaj maces së ngordhur (Video)

Ekspertët befasohen me reagimin e gjelave të detit, ndaj maces së ngordhur (Video)

Interesante
“Interpretimet për mandatin bëhen sipas dëshirës” (Video)

“Interpretimet për mandatin bëhen sipas dëshirës” (Video)

Bashkim Iljazi
Ekspertët: Gjyqësori ndodhet para një sfide serioze (Video)

Ekspertët: Gjyqësori ndodhet para një sfide serioze (Video)

Bashkim Iljazi
Ekspertët shuajnë dilemat: Qeveria mund të formohet edhe me 61 deputetë

Ekspertët shuajnë dilemat: Qeveria mund të formohet edhe me 61 deputetë

Bashkim Iljazi
“Votat për partitë e vogla do të digjen, nëse nuk marrin mandat”

“Votat për partitë e vogla do të digjen, nëse nuk marrin mandat”

Bashkim Iljazi
Ekspertët: Mosbesimi i qytetarëve në shëndetësi është për faj të politikave të këqija

Ekspertët: Mosbesimi i qytetarëve në shëndetësi është për faj të politikave të këqija

Bashkim Iljazi
Grupi i ekspertëve të pavarur: Komisioni shtetëror dështoi ta argumentoi kufirin me Malin e Zi

Grupi i ekspertëve të pavarur: Komisioni shtetëror dështoi ta argumentoi kufirin me Malin e Zi

Kosovë
Kosova i refuzon ekspertët shqiptarë, Evropa ua hap dyert

Kosova i refuzon ekspertët shqiptarë, Evropa ua hap dyert

Sociale