LAJMI I FUNDIT:

Eksperiment

11 Artikuj

Pas 40 ditësh, 15 vullnetarë francezë largohen nga shpella – pa e ditur orën dhe ‘pa asnjë kontakt me jashtë’

Pas 40 ditësh, 15 vullnetarë francezë largohen nga shpella – pa e ditur orën dhe ‘pa asnjë kontakt me jashtë’

Kuriozitete
Eksperimenti tremujor i binjakëve, njëri konsumoi ushqim vegan e tjetri mish – rezultatet janë të dukshme

Eksperimenti tremujor i binjakëve, njëri konsumoi ushqim vegan e tjetri mish – rezultatet janë të dukshme

Interesante
Një eksperiment në një qytet të vogël në Itali thuhet se është shembulli më i mirë se si të parandalohet përhapja e coronavirusit

Një eksperiment në një qytet të vogël në Itali thuhet se është shembulli më i mirë se si të parandalohet përhapja e coronavirusit

Nga Bota
Tullumbacja kthehet në gjendje normale, sapo të jetë nxjerrë nga azoni i lëngshëm (Video)

Tullumbacja kthehet në gjendje normale, sapo të jetë nxjerrë nga azoni i lëngshëm (Video)

Interesante
Eksperimenti që transformoi njerëzit e qetë në “bisha”!

Eksperimenti që transformoi njerëzit e qetë në “bisha”!

Interesante
Arrestohet profesori i shkencave, shkaktoi eksplodim derisa eksperimentonte në oborr (Video)

Arrestohet profesori i shkencave, shkaktoi eksplodim derisa eksperimentonte në oborr (Video)

Dështime
Eksperimenti me materie kimike nuk shkoi si duhet, i vë flakën tërë tavolinës (Video)

Eksperimenti me materie kimike nuk shkoi si duhet, i vë flakën tërë tavolinës (Video)

Dështime
Eksperimenti “sy me sy” për herë të parë vjen në Prishtinë

Eksperimenti “sy me sy” për herë të parë vjen në Prishtinë

Kosovë
Pajisje hidraulike që shtyp gjësendet me fuqi prej 100 tonë nuk arriti të shkatërroi njëmijë fletët A4 (Video)

Pajisje hidraulike që shtyp gjësendet me fuqi prej 100 tonë nuk arriti të shkatërroi njëmijë fletët A4 (Video)

Interesante
Eksperimenti i thjeshtë tregon se çfarë i ndodhë mushkërive, pas tymosjes së një pako duhani (Video)

Eksperimenti i thjeshtë tregon se çfarë i ndodhë mushkërive, pas tymosjes së një pako duhani (Video)

Nga Bota
Profesori kreu eksperimentin me sukses, feston me gjestin e veçantë dhe bëhet yll në internet (Video)

Profesori kreu eksperimentin me sukses, feston me gjestin e veçantë dhe bëhet yll në internet (Video)

Fun Lajme