LAJMI I FUNDIT:

Duhani

177 Artikuj

Nis java e edukimit shëndetësor kundër konsumimit të duhanit në Mitrovicë

Nis java e edukimit shëndetësor kundër konsumimit të duhanit në Mitrovicë

Blinera Mehmeti
Në Mitrovicë filloi java e edukimit shëndetësor kundër konsumimit të duhanit

Në Mitrovicë filloi java e edukimit shëndetësor kundër konsumimit të duhanit

Komunat
Dënime drakonike për duhanxhinjtë: 20 mijë euro gjoba për bizneset, 200 euro për personat që pinë duhan në ambiente të mbyllura

Dënime drakonike për duhanxhinjtë: 20 mijë euro gjoba për bizneset, 200 euro për personat që pinë duhan në ambiente të mbyllura

Shëndetësi
Pothuajse 80% e mjekëve gabimisht besojnë se nikotina shkakton kancer të mushkërive

Pothuajse 80% e mjekëve gabimisht besojnë se nikotina shkakton kancer të mushkërive

Shëndetësi Lajme
Franca zbulon masat e reja kundër duhanit – tregohet se sa do të jetë çmimi i një pakoje cigaresh në vitet e ardhshme

Franca zbulon masat e reja kundër duhanit – tregohet se sa do të jetë çmimi i një pakoje cigaresh në vitet e ardhshme

Evropa
Dhjetë mënyra natyrale për ta reduktuar ankthin

Dhjetë mënyra natyrale për ta reduktuar ankthin

Këshilla mjekësore
Konfiskohen mbi 440 kilogramë duhan në vlerë 7 mijë euro – u kontrbanduan nga Maqedonia e Veriut

Konfiskohen mbi 440 kilogramë duhan në vlerë 7 mijë euro – u kontrbanduan nga Maqedonia e Veriut

Kronika e Zezë
Ushqimet që mund t’ju ndihmojnë ta lini duhanin

Ushqimet që mund t’ju ndihmojnë ta lini duhanin

Ushqim i shëndetshëm
Gabimet që duhen shmangur kur sëmureni me grip

Gabimet që duhen shmangur kur sëmureni me grip

Këshilla mjekësore
Kate Moss fotografohet me cigare vetëm disa javë pasi vendosi ta linte duhanin

Kate Moss fotografohet me cigare vetëm disa javë pasi vendosi ta linte duhanin

Po Flitet
Vajza e Obamas shfaqet me një kombinim të pazakontë në veshje në rrugët e Los Angeles

Vajza e Obamas shfaqet me një kombinim të pazakontë në veshje në rrugët e Los Angeles

Yjet
Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Bimët që bëjnë mrekulli për shëndetin dhe mirëqenien

Lule
Dele Alli tregon për traumat e jetës – Nga abuzimi seksual në moshën gjashtëvjeçare, te pirja e duhanit, shitja e drogës e deri te pensionimi

Dele Alli tregon për traumat e jetës – Nga abuzimi seksual në moshën gjashtëvjeçare, te pirja e duhanit, shitja e drogës e deri te pensionimi

Ndërkombëtare
Të dhënat e reja klinike të Vuse ilustrojnë ndikimin e dobishëm në shëndetin publik të reduktimit të dëmit të duhanit

Të dhënat e reja klinike të Vuse ilustrojnë ndikimin e dobishëm në shëndetin publik të reduktimit të dëmit të duhanit

Shëndetësi
Kultivuesit e duhanit kërkojnë sistem për ujitje dhe rritje të çmimit në Maqedoni

Kultivuesit e duhanit kërkojnë sistem për ujitje dhe rritje të çmimit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Cilat vende janë më së shumti dhe më pak të varura nga duhani dhe cigaret elektrike në Evropë?

Cilat vende janë më së shumti dhe më pak të varura nga duhani dhe cigaret elektrike në Evropë?

Evropa
Çdo cigare kanadeze së shpejti do të ketë një paralajmërim për rrezikun shëndetësor

Çdo cigare kanadeze së shpejti do të ketë një paralajmërim për rrezikun shëndetësor

Nga Bota