LAJMI I FUNDIT:

Dhuna në shkolla

21 Artikuj

Aktorja Vesna Petrushevska i drejtohet Jeton Shaqirit: Ministër, a iu intereson sa fëmijë mbajnë thika në shkolla, derisa e kontrolloni telefonin?

Aktorja Vesna Petrushevska i drejtohet Jeton Shaqirit: Ministër, a iu intereson sa fëmijë mbajnë thika në shkolla, derisa e kontrolloni telefonin?

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, 37 e fëmijëve në ndjehen të sigurt në shkollë, 24% janë viktima të dhunës fizike

Maqedoni, 37 e fëmijëve në ndjehen të sigurt në shkollë, 24% janë viktima të dhunës fizike

Arsim
Tjetër rast dhune mes të miturish në Tiranë

Tjetër rast dhune mes të miturish në Tiranë

Shqipëri
Dhuna në shkolla, mbi 650 mësues i nënshtrohen vlerësimit psiko-social në Tiranë

Dhuna në shkolla, mbi 650 mësues i nënshtrohen vlerësimit psiko-social në Tiranë

Shqipëri
U akuzua për dhunë ndaj nxënësve, flet mësuesi në Shqipëri: Stisje nga kolegët

U akuzua për dhunë ndaj nxënësve, flet mësuesi në Shqipëri: Stisje nga kolegët

Shqipëri
Dyshohet se ka dhunuar nxënësit, nis hetim disiplinor për mësuesin e anglishtes në Bilisht

Dyshohet se ka dhunuar nxënësit, nis hetim disiplinor për mësuesin e anglishtes në Bilisht

Shqipëri
Një nxënës në Prishtinë ka shpuar shokun e tij të klasës me stilolaps në kokë

Një nxënës në Prishtinë ka shpuar shokun e tij të klasës me stilolaps në kokë

Kronika e Zezë
Ministri Sveçla dhe ministrja Nagavci raportojnë në komision për dhunën në familje dhe në shkolla

Ministri Sveçla dhe ministrja Nagavci raportojnë në komision për dhunën në familje dhe në shkolla

Siguri
Rritja e incidenteve në shkolla dhe vrasja e 14-vjeçarit në Prishtinë, qytetarët një pjesë të fajit e hedhin tek prindërit

Rritja e incidenteve në shkolla dhe vrasja e 14-vjeçarit në Prishtinë, qytetarët një pjesë të fajit e hedhin tek prindërit

Meridiana Statovci
Vrasja e nxënësit 14 vjeçar në Prishtinë, kërkohet vëmendje e veçantë për rastet e dhunës në shkolla

Vrasja e nxënësit 14 vjeçar në Prishtinë, kërkohet vëmendje e veçantë për rastet e dhunës në shkolla

Mirjeta Hajzeraj
Rrahja e nxënësit në shkollën “Hasan Prishtina”, policia arreston dy persona të dyshuar

Rrahja e nxënësit në shkollën “Hasan Prishtina”, policia arreston dy persona të dyshuar

Drejtësi
Dhuna në shkolla, reagon Avokati i Popullit – kërkon që rastet të trajtohen deri në fund

Dhuna në shkolla, reagon Avokati i Popullit – kërkon që rastet të trajtohen deri në fund

Kosovë
Dhuna në shkollën “Hasan Prishtina”, reagon deputeti Bekë Berisha

Dhuna në shkollën “Hasan Prishtina”, reagon deputeti Bekë Berisha

Siguri
Prezantohen rezultate e projektit “Parandalimi i dhunës në shkolla”

Prezantohen rezultate e projektit “Parandalimi i dhunës në shkolla”

Arsim
UNICEF është i shqetësuar për dhunën kundër dhe mes fëmijëve në Maqedoni

UNICEF është i shqetësuar për dhunën kundër dhe mes fëmijëve në Maqedoni

Amir Jakupi
Izmaku: Dhuna ndaj fëmijëve në shkolla dhe çerdhe është e patolerueshme

Izmaku: Dhuna ndaj fëmijëve në shkolla dhe çerdhe është e patolerueshme

Kosovë
Shkup, fushatë kundër dhunës mes të rinjve (Video)

Shkup, fushatë kundër dhunës mes të rinjve (Video)

Bashkim Iljazi
KOMF: Dhuna nuk disiplinon, dhuna shkatërron

KOMF: Dhuna nuk disiplinon, dhuna shkatërron

Kosovë
KMDLNj, letër të hapur drejtuar institucioneve për dhunën në shkolla

KMDLNj, letër të hapur drejtuar institucioneve për dhunën në shkolla

Kosovë
Dhuna në shkolla, fenomen shqetësues (Video)

Dhuna në shkolla, fenomen shqetësues (Video)

Kronika e Zezë
Alarmante, dhuna fizike në shkolla

Alarmante, dhuna fizike në shkolla

Kosovë