LAJMI I FUNDIT:

Charles Bukowski

38 Artikuj

NJU-JORK, NJU-JORK

NJU-JORK, NJU-JORK

Poezi
TRAZIRAT

TRAZIRAT

Poezi
Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Bitnikët, hipikët, Neeli Cherkovski dhe Fadil Bajraj: Çfarëdo e keqe që na godet, vjen nga ajo çfarë bëjmë

Agron Shala
MUSHICËBARI

MUSHICËBARI

Poezi
FILL I VETËM NATËN E KËRSHËNDELLAVE

FILL I VETËM NATËN E KËRSHËNDELLAVE

Poezi
TI NUK E DI SE Ç’ËSHTË DASHURIA

TI NUK E DI SE Ç’ËSHTË DASHURIA

Poezi
Idiotët letrarë

Idiotët letrarë

Fjala+
DËFRIM I MIRË

DËFRIM I MIRË

Poezi
MAHMURLLËQET

MAHMURLLËQET

Poezi
RRUGA E MOÇME

RRUGA E MOÇME

Poezi
Poezia nuk lejon kompromise

Poezia nuk lejon kompromise

Fjala+
SI TË BËHESH SHKRIMTAR I MADH

SI TË BËHESH SHKRIMTAR I MADH

Poezi
Tipat e fortë shkruajnë poezi

Tipat e fortë shkruajnë poezi

Fjala+
SA SHUMË URREJ TË PËRDOR SHPREHJEN “P”

SA SHUMË URREJ TË PËRDOR SHPREHJEN “P”

Poezi
GJENIU I TURMËS

GJENIU I TURMËS

Poezi
STILI

STILI

Poezi
Himni për lumturinë i Henry Millerit

Himni për lumturinë i Henry Millerit

Analiza
KUR JE ME GRIP DHE S’KE Ç’BËN

KUR JE ME GRIP DHE S’KE Ç’BËN

Poezi
Bukowski i ka nja dy fjalë për emancipimin e gruas

Bukowski i ka nja dy fjalë për emancipimin e gruas

Cult+
STIRKOFF

STIRKOFF

Fjala+
MARRËZIA IME

MARRËZIA IME

Fjala+
DIÇKA MBI FLAMURIN E VIETKONGOS

DIÇKA MBI FLAMURIN E VIETKONGOS

Fjala+
EMANCIPIMI I GRUAS

EMANCIPIMI I GRUAS

Fjala+
DEMOKRACIA

DEMOKRACIA

Poezi