LAJMI I FUNDIT:

Call of Duty

28 Artikuj

Shpallet vendndodhja për turneun Call of Duty League Major IV

Shpallet vendndodhja për turneun Call of Duty League Major IV

eSports
Gjithçka rreth turneut Call of Duty League Major 3 Texas

Gjithçka rreth turneut Call of Duty League Major 3 Texas

eSports
Ekipi Atlanta FaZe është finalisti i parë i turneut Major në video-lojën Call of Duty

Ekipi Atlanta FaZe është finalisti i parë i turneut Major në video-lojën Call of Duty

eSports
Prodhuesi i ‘Call of Duty’ Activision Blizzard pranon dënimin prej 35 milionë dollarëve

Prodhuesi i ‘Call of Duty’ Activision Blizzard pranon dënimin prej 35 milionë dollarëve

Lajme Teknologji
Lojtari i Call of Duty – Dashy thyen tri rekorde

Lojtari i Call of Duty – Dashy thyen tri rekorde

eSports
Microsoft thotë se lojtarët do të përfitojnë më së shumti nga 69 miliardë dollarët e blerjes së Activision

Microsoft thotë se lojtarët do të përfitojnë më së shumti nga 69 miliardë dollarët e blerjes së Activision

Lajme Teknologji
Microsoft ka arritur një marrëveshje dhjetëvjeçare me Nintendo për lojën Call of Duty

Microsoft ka arritur një marrëveshje dhjetëvjeçare me Nintendo për lojën Call of Duty

Lojëra
Lionel Messi tani është në dispozicion si karakter në video-lojërat “Call of Duty”

Lionel Messi tani është në dispozicion si karakter në video-lojërat “Call of Duty”

Lojëra
Call of Duty: Modern Warfare II, Amsterdami duket më i bukur se live

Call of Duty: Modern Warfare II, Amsterdami duket më i bukur se live

Lojëra
Video-lojërat me luftëra: Teknologjia që po ndihmon avancimin e ushtrisë

Video-lojërat me luftëra: Teknologjia që po ndihmon avancimin e ushtrisë

Lojëra
Ekipi Boston Breach ka pranuar 20 milionë dollarë nga profesionisti i golfit, Jon Rahm

Ekipi Boston Breach ka pranuar 20 milionë dollarë nga profesionisti i golfit, Jon Rahm

eSports
Ekipi i Call of Duty, Atlanta Faze krijon partneritet me Steelseries dhe KontrolFreek

Ekipi i Call of Duty, Atlanta Faze krijon partneritet me Steelseries dhe KontrolFreek

eSports
Guerrillas fitojnë turneun e Call of Duty League Major 2

Guerrillas fitojnë turneun e Call of Duty League Major 2

eSports
Turneu i ri i Call of Duty Warzone ju mundëson lojtarëve të përballen me lojtarë profesionist

Turneu i ri i Call of Duty Warzone ju mundëson lojtarëve të përballen me lojtarë profesionist

eSports
Kampionati Botëror ‘Call of Duty Mobile’ me çmime rreth dy milionë euro

Kampionati Botëror ‘Call of Duty Mobile’ me çmime rreth dy milionë euro

eSports
Call of Duty: Warzone po vjen edhe në celularë

Call of Duty: Warzone po vjen edhe në celularë

Lojëra
Lansimi i video-lojës Call of Duty do të vonohet për herë të parë në historinë e saj

Lansimi i video-lojës Call of Duty do të vonohet për herë të parë në historinë e saj

eSports
Microsoft premtoi: Call of Duty mbetet në platforma të shumta

Microsoft premtoi: Call of Duty mbetet në platforma të shumta

Lojëra
Call of Duty do të mbetet në Playstation

Call of Duty do të mbetet në Playstation

Lojëra
Pse Microsoft po shpenzon dhjetëra miliardë dollarë në industrinë e videolojërave?

Pse Microsoft po shpenzon dhjetëra miliardë dollarë në industrinë e videolojërave?

Botë
Shkruhet historia – Microsoft bleu krijuesin e Call of Duty për 68.7 miliardë dollarë

Shkruhet historia – Microsoft bleu krijuesin e Call of Duty për 68.7 miliardë dollarë

Lojëra
Legjenda e futbollit brazilian, Ronaldo Nazario në Twitch luan videolojën Call of Duty: Warzone

Legjenda e futbollit brazilian, Ronaldo Nazario në Twitch luan videolojën Call of Duty: Warzone

Lojëra
Lojërat si Counter Strike dhe Call of Duty mund të ndihmojnë në parandalimin e sulmeve në zemër

Lojërat si Counter Strike dhe Call of Duty mund të ndihmojnë në parandalimin e sulmeve në zemër

Lojëra
Call Of Duty: Warzone në sezonin e gjashtë me ndryshime të mëdha Verdanska

Call Of Duty: Warzone në sezonin e gjashtë me ndryshime të mëdha Verdanska

Lojëra