LAJMI I FUNDIT:

Burgjet e Maqedonisë

108 Artikuj

Komiteti i Helsinkit: Janë përmirësuar kushtet në burgje, por në Idrizovë është alarmante

Komiteti i Helsinkit: Janë përmirësuar kushtet në burgje, por në Idrizovë është alarmante

Maqedonia e Veriut
Kushtet në burgjet e Maqedonisë mbeten johumane, mbipopullimi shkakton shqetësim shtesë

Kushtet në burgjet e Maqedonisë mbeten johumane, mbipopullimi shkakton shqetësim shtesë

Maqedonia e Veriut
Ziberi për ngjarjet në “Idrizovë”: Ka elemente të tejkalimit të autoritetit nga policia

Ziberi për ngjarjet në “Idrizovë”: Ka elemente të tejkalimit të autoritetit nga policia

Maqedonia e Veriut
Ligji për amnisti nuk mori mbështetje në Kuvend, Lloga thotë se do ta dorëzojë sërish – a do të ketë përçarje në Qeveri?

Ligji për amnisti nuk mori mbështetje në Kuvend, Lloga thotë se do ta dorëzojë sërish – a do të ketë përçarje në Qeveri?

Bashkim Iljazi
Propozim-ligji për amnisti sot në seancë kuvendare, OBRM-PDUKM paralajmëron pesë mijë amendamente

Propozim-ligji për amnisti sot në seancë kuvendare, OBRM-PDUKM paralajmëron pesë mijë amendamente

Maqedonia e Veriut
Aggeler: Liderët t’u sqarojnë qytetarëve pse e miratojnë Ligjin për amnisti

Aggeler: Liderët t’u sqarojnë qytetarëve pse e miratojnë Ligjin për amnisti

Maqedonia e Veriut
Naser Ziberi: Burgjet janë të mbipopulluara, me kushte çnjerëzore

Naser Ziberi: Burgjet janë të mbipopulluara, me kushte çnjerëzore

Maqedonia e Veriut
Me procedurë të shkurtuar, propozim-ligji për amnisti dorëzohet në Kuvendin e RMV-së

Me procedurë të shkurtuar, propozim-ligji për amnisti dorëzohet në Kuvendin e RMV-së

Politikë
Spasovski: Me Ligjin për amnisti nuk përmirësohet gjendja e burgjeve

Spasovski: Me Ligjin për amnisti nuk përmirësohet gjendja e burgjeve

Maqedonia e Veriut
Në Maqedoni 286 persona do të lirohen me propozim-ligjin për amnisti

Në Maqedoni 286 persona do të lirohen me propozim-ligjin për amnisti

Maqedonia e Veriut
Dy të dënuar në rastin “Monstra” do të lirohen nëse kalon Ligji për amnisti në Kuvend

Dy të dënuar në rastin “Monstra” do të lirohen nëse kalon Ligji për amnisti në Kuvend

Maqedonia e Veriut
Dy policë të burgut thonë se janë mashtruar, dyshohet se një i dënuar u mori 4.000 euro duke u premtuar se do t’i transferonte në MPB Maqedoni

Dy policë të burgut thonë se janë mashtruar, dyshohet se një i dënuar u mori 4.000 euro duke u premtuar se do t’i transferonte në MPB Maqedoni

Kronikë e Zezë
Ndërron jetë Musadik Pajaziti, i dënuar në rastin “Lagjja e Trimave”

Ndërron jetë Musadik Pajaziti, i dënuar në rastin “Lagjja e Trimave”

Maqedonia e Veriut
Samiti Brdo-Brijuni, Ligji për amnisti dhe protestat në Shkup – ngjarjet e javës në Maqedoninë e Veriut

Samiti Brdo-Brijuni, Ligji për amnisti dhe protestat në Shkup – ngjarjet e javës në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Do të ndërmerren veprime për përmirësimin e kushteve dhe parandalimin e korrupsionit në sistemin e burgjeve

Ministria e Drejtësisë: Do të ndërmerren veprime për përmirësimin e kushteve dhe parandalimin e korrupsionit në sistemin e burgjeve

Maqedonia e Veriut
Në Maqedoni kërkohet amnisti për shpopullimin e burgjeve

Në Maqedoni kërkohet amnisti për shpopullimin e burgjeve

Politikë
Ziberi: Amnistia duhet të lehtësojë gjendjen në burgje

Ziberi: Amnistia duhet të lehtësojë gjendjen në burgje

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut: Amnisti për shpopullimin e burgjeve

Maqedonia e Veriut: Amnisti për shpopullimin e burgjeve

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë ka përgatitur ligjin për amnisti, parasheh ulje dhe falje të dënimit për veprat e lehta

Ministria e Drejtësisë ka përgatitur ligjin për amnisti, parasheh ulje dhe falje të dënimit për veprat e lehta

Maqedonia e Veriut
Lloga publikon fotografi të burgjeve të RMV-së: Duhet të ketë amnisti të menjëhershme

Lloga publikon fotografi të burgjeve të RMV-së: Duhet të ketë amnisti të menjëhershme

Maqedonia e Veriut
Për shkak të mbipopullimit në burgjet e Maqedonisë, do të ketë amnisti kolektive për disa të burgosur

Për shkak të mbipopullimit në burgjet e Maqedonisë, do të ketë amnisti kolektive për disa të burgosur

Maqedonia e Veriut
Dy të burgosur gjenden të vdekur në burgun e Idrizovës

Dy të burgosur gjenden të vdekur në burgun e Idrizovës

Kronikë e Zezë
Lirohet nga burgu Abdylfeta Alimi: Liria është e shtrenjtë

Lirohet nga burgu Abdylfeta Alimi: Liria është e shtrenjtë

Maqedonia e Veriut
Ministri Lloga nënshkruan ndryshimet e Rregullores për procedurat e vendosjes dhe klasifikimit të personave të dënuar me burg

Ministri Lloga nënshkruan ndryshimet e Rregullores për procedurat e vendosjes dhe klasifikimit të personave të dënuar me burg

Maqedonia e Veriut