LAJMI I FUNDIT:

Naser Ziberi: Burgjet janë të mbipopulluara, me kushte çnjerëzore

Naser Ziberi: Burgjet janë të mbipopulluara, me kushte çnjerëzore

Zhurma politike ndaj propozim ligjit për amnisti është e panevojshme, vlerëson Avokati i Popullit Neser Ziberi.
Qëllimi parësor i propozuesit është tejkalimi i problemit me mbipopullimin nëpër burgje, shprehet Ziberi, ndonëse shton se kjo nuk do të ishte zgjidhja afatgjatë.

“Politizimi është bërë edhe për këtë fakt që e thatë, që të mos eventualisht të amnistohen kategori të cilat supozohet të cilat nuk duhet të përfshihen në amnisti dhe një pjesë e opozitës këtë e bën për qëllime politike në kuptimin që të mos merr mbështetje gjithë popullore një iniciativë e këtillë dhe pastaj kjo të reflektohet në procesin zgjedhor.


Unë problemin e shikoj nga aspekti i respektimit të lirive dhe të drejtave të njeriut, përfshirë kategorinë e personave të burgosur të cilët janë në kushte johumane dhe çnjerëzore të vendosur atje, për shkak të mbipopullimit, kanë kujdes çnjerëzo nën çdo nivel të dinjitetit dhe nevojës së shëndetit të parapara me ligjin për mbrojtje shëndetësore dhe ka kapacitete që janë skajshmërish të limituara të cilat shkaktojnë konflikte dhe probleme të tjera”, tha Naser Ziberi, Avokat i Popullit.

Në trend Lajme

Më shumë
Analisti Arjan Curri: Prokuroria e Kosovës po dyshon se Naimi ka qenë në një lidhje jashtëmartesore me një burrë

Analisti Arjan Curri: Prokuroria e Kosovës po dyshon se Naimi ka qenë në një lidhje jashtëmartesore me një burrë

Lajme
Babai i Naim Murselit: Nuk më pranuan në rivarrimin e Liridonës, më thanë “miqësia jonë ka përfunduar”

Babai i Naim Murselit: Nuk më pranuan në rivarrimin e Liridonës, më thanë “miqësia jonë ka përfunduar”

Lajme
Avokati Berisha: Naim Murseli ka përmendur edhe tradhtinë, por kjo nuk do të dalë e vërtetë

Avokati Berisha: Naim Murseli ka përmendur edhe tradhtinë, por kjo nuk do të dalë e vërtetë

Lajme
Babai i Naim Murselit: Jemi në gjendje të rëndë emocionale, Naimi s’ka qenë në gjendje një flutur ta mbysë

Babai i Naim Murselit: Jemi në gjendje të rëndë emocionale, Naimi s’ka qenë në gjendje një flutur ta mbysë

Lajme
Avokatja nga Suedia: Nëse nuk do të zbulohej vrasja e Liridonës, bashkëshorti i saj Naimi, do të përfitonte 850 mijë euro nga sigurimi

Avokatja nga Suedia: Nëse nuk do të zbulohej vrasja e Liridonës, bashkëshorti i saj Naimi, do të përfitonte 850 mijë euro nga sigurimi

Lajme
Berisha: Nuk ishte plani i vetëm i Naimit, ishte menduar edhe një inskenim me veturë

Berisha: Nuk ishte plani i vetëm i Naimit, ishte menduar edhe një inskenim me veturë

Lajme
Kalo në kategori