LAJMI I FUNDIT:

Bizneset

230 Artikuj

Murati për kritikat e opozitës: Nëse janë mbyllur dy mijë biznese, 12 mijë tjera janë hapur

Murati për kritikat e opozitës: Nëse janë mbyllur dy mijë biznese, 12 mijë tjera janë hapur

Biznes
Integrimi i veriut, 26 biznese të regjistruara për gjashtë javë

Integrimi i veriut, 26 biznese të regjistruara për gjashtë javë

Kosovë
Qasja e kufizuar në financa, falimentojnë rreth 1500 biznese gjatë 2023-ës

Qasja e kufizuar në financa, falimentojnë rreth 1500 biznese gjatë 2023-ës

Biznes
​Investimet në sisteme të energjisë së ripërtëritshme, lansohet thirrja publike për mbështetje të konsumatorëve familjarë, ndërmarrjeve mikro e të mesme

​Investimet në sisteme të energjisë së ripërtëritshme, lansohet thirrja publike për mbështetje të konsumatorëve familjarë, ndërmarrjeve mikro e të mesme

Biznes
Muja lavdërohet për qarkullimin e bizneseve, i reagon Bajrami

Muja lavdërohet për qarkullimin e bizneseve, i reagon Bajrami

Biznes
Rafuna: 67 për qind e bizneseve janë të shqetësuara për largimin e punëtoreve pas liberalizmit

Rafuna: 67 për qind e bizneseve janë të shqetësuara për largimin e punëtoreve pas liberalizmit

Të Tjera
MINT hap shërbimin digjital, bizneset nuk do të presin më në radhë për dokumente

MINT hap shërbimin digjital, bizneset nuk do të presin më në radhë për dokumente

Biznes
Çfarë paraqet Barra Administrative për qytetarët dhe bizneset në Kosovë?

Çfarë paraqet Barra Administrative për qytetarët dhe bizneset në Kosovë?

Kosovë
​Pronarët e biznesve në veri: Qeveria na harroi, nuk ndau asnjë cent për dëmet e shkaktuara nga vërshimet

​Pronarët e biznesve në veri: Qeveria na harroi, nuk ndau asnjë cent për dëmet e shkaktuara nga vërshimet

Të Tjera
Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Problemi me 2 euro false, qytetarët dhe bizneset gjejnë metoda për identifikimin e tyre

Mirjeta Hajzeraj
“Punëtorët po na ikin, nuk po guxojmë t’u themi asgjë”, ankohet biznesmeni kosovar

“Punëtorët po na ikin, nuk po guxojmë t’u themi asgjë”, ankohet biznesmeni kosovar

Biznes
Hapet zyra e Unionit të Bizneseve shqiptaro – gjermane në Kosovë

Hapet zyra e Unionit të Bizneseve shqiptaro – gjermane në Kosovë

Prishtina
“Ekonomia qarkore dhe e ardhmja e gjelbër në sytë e ekspertëve”, edicioni i 11-të i Javës Globale të Ndërmarrësisë në Kosovë

“Ekonomia qarkore dhe e ardhmja e gjelbër në sytë e ekspertëve”, edicioni i 11-të i Javës Globale të Ndërmarrësisë në Kosovë

Biznes
Rizvanolli në Berlin: Bizneset gjermane të investojnë në Kosovë

Rizvanolli në Berlin: Bizneset gjermane të investojnë në Kosovë

Ekonomi
Nis panairi i bizneseve shqiptare në Austri, marrin pjesë rreth 27 kompani nga Kosova

Nis panairi i bizneseve shqiptare në Austri, marrin pjesë rreth 27 kompani nga Kosova

Biznes
Ndalohet puna të dielave në Vushtrri, disa biznese ankohen për vendimin e komunës

Ndalohet puna të dielave në Vushtrri, disa biznese ankohen për vendimin e komunës

Biznes
Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Gabimet e ekspertëve, vonesat në vendimmarrje dhe mungesa e transparencës – problemet kryesore të OSHP-së sipas D+

Albert Spahiu
Falimentimet e bizneseve në BE arrijnë nivelin më të lartë që nga viti 2015

Falimentimet e bizneseve në BE arrijnë nivelin më të lartë që nga viti 2015

Botë
Kosova vazhdon të ketë masa ndaj mallrave serbe, rriten çmimet

Kosova vazhdon të ketë masa ndaj mallrave serbe, rriten çmimet

Biznes
Klubi i Biznesit: Sulmi ndaj sektorit privat është sulm ndaj zhvillimit

Klubi i Biznesit: Sulmi ndaj sektorit privat është sulm ndaj zhvillimit

Biznes
​Abdixhiku takon bizneset: “Rruga e re” po merr mbështetje gjithandej

​Abdixhiku takon bizneset: “Rruga e re” po merr mbështetje gjithandej

Biznes
Bizneset kundër “taksës së solidaritetit” për fitimin shtesë në Maqedoni

Bizneset kundër “taksës së solidaritetit” për fitimin shtesë në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Kurti bashkëbisedoi me pronarë të bizneseve nga sektori i plastikës për identifikimin e profileve të nevojshme

Kurti bashkëbisedoi me pronarë të bizneseve nga sektori i plastikës për identifikimin e profileve të nevojshme

Biznes
Situata problematike në veri, penalizon bizneset lokale

Situata problematike në veri, penalizon bizneset lokale

Biznes