LAJMI I FUNDIT:

Biblioteka

45 Artikuj

Më thuaj sa libra ke, të të them sa i aftë je

Më thuaj sa libra ke, të të them sa i aftë je

Fakte
Biblioteka ku për asnjë vit nuk u huazua asnjë libër i vetëm (Foto)

Biblioteka ku për asnjë vit nuk u huazua asnjë libër i vetëm (Foto)

Interesante
Në Preshevë, inspektorët dhe policia mbyllin Shtëpinë e Kulturës, Rtv Presheva dhe Bibliotekën

Në Preshevë, inspektorët dhe policia mbyllin Shtëpinë e Kulturës, Rtv Presheva dhe Bibliotekën

Lugina
Kapet duke shikuar filma për të rritur në bibliotekë në sektorin e librave për fëmijë, kishte harruar t’i kyç dëgjueset mirë – dëgjohen “tinguj të paartikuluar” (Video)

Kapet duke shikuar filma për të rritur në bibliotekë në sektorin e librave për fëmijë, kishte harruar t’i kyç dëgjueset mirë – dëgjohen “tinguj të paartikuluar” (Video)

Dështime
Biblioteka e lagjeve në Shqipëri, kthehen në salla relaksi!

Biblioteka e lagjeve në Shqipëri, kthehen në salla relaksi!

Cult+
Brenda bibliotekave më të mahnitshme që ndodhen në botë (Foto)

Brenda bibliotekave më të mahnitshme që ndodhen në botë (Foto)

Interesante
Zjarri shkatërron Muzeun Kombëtar të Rios

Zjarri shkatërron Muzeun Kombëtar të Rios

Cult+
Zbulohet biblioteka më e vjetër e Gjermanisë

Zbulohet biblioteka më e vjetër e Gjermanisë

Cult+
Biblioteka e vjetër ku librat janë të lidhur me zinxhirë

Biblioteka e vjetër ku librat janë të lidhur me zinxhirë

Fakte
Bibliotekat më të bukura në botë

Bibliotekat më të bukura në botë

Cult+
Ditëlindja e Bibliotekës së Kongresit amerikan (Video)

Ditëlindja e Bibliotekës së Kongresit amerikan (Video)

Cult+
Ndërtohet biblioteka më moderne në botë, me kapacitet prej 2.2 milionë librash

Ndërtohet biblioteka më moderne në botë, me kapacitet prej 2.2 milionë librash

Cult+
Biblioteka e qytetit në Mitrovicë pasurohet me tituj të rinj

Biblioteka e qytetit në Mitrovicë pasurohet me tituj të rinj

Komunat
Punëtorët turq të pastrimit, hapin bibliotekën me libra të hedhura

Punëtorët turq të pastrimit, hapin bibliotekën me libra të hedhura

Cult+
Biblioteka e Zelandës së re, një “shtëpi” për të pastrehët

Biblioteka e Zelandës së re, një “shtëpi” për të pastrehët

Nga Bota
Njeriu i cili nga librat e hedhur ndërtoi bibliotekën që po transformon Kolumbinë (Video)

Njeriu i cili nga librat e hedhur ndërtoi bibliotekën që po transformon Kolumbinë (Video)

Nga Bota
Kishte vjedhur një libër nga biblioteka në vitin 1982, dhe tani e ka kthyer duke lënë një letër interesante

Kishte vjedhur një libër nga biblioteka në vitin 1982, dhe tani e ka kthyer duke lënë një letër interesante

Interesante
Biblioteka e Tetovës në gjendje të mjerueshme (Video)

Biblioteka e Tetovës në gjendje të mjerueshme (Video)

Bashkim Iljazi
Prishtina me bibliotekë të re

Prishtina me bibliotekë të re

Prishtina
Këto janë 24 bibliotekat më të bukura në botë që ju lënë pa frymë (Foto)

Këto janë 24 bibliotekat më të bukura në botë që ju lënë pa frymë (Foto)

Burim Tmava
Kthen librin e huazuar në bibliotekë me 67 vite vonesë, por i shpëton gjobës prej 24.000 dollarë (Foto)

Kthen librin e huazuar në bibliotekë me 67 vite vonesë, por i shpëton gjobës prej 24.000 dollarë (Foto)

Interesante