LAJMI I FUNDIT:

AUV

130 Artikuj

Konfiskohen 5,800 kg mjaltë të kontrabanduar

Konfiskohen 5,800 kg mjaltë të kontrabanduar

Kronika e Zezë
Policia e Kosovës në bashkëpunim me AUV-in asgjëson rreth dy mijë kilogram mish me afat të skaduar

Policia e Kosovës në bashkëpunim me AUV-in asgjëson rreth dy mijë kilogram mish me afat të skaduar

Shëndetësi
Mbyllen pesë lokale “Fast Food” në regjionin e Prizrenit, iniciohen gjashtë kundërvajtje

Mbyllen pesë lokale “Fast Food” në regjionin e Prizrenit, iniciohen gjashtë kundërvajtje

Ekonomi
AUV kryen inspektimet në shkollën ku u sëmurën katër nxënës në Istog, thonë se bëhet fjalë për infeksion viral sezonal

AUV kryen inspektimet në shkollën ku u sëmurën katër nxënës në Istog, thonë se bëhet fjalë për infeksion viral sezonal

Kosovë
Dyshimet për cilësinë e produktit Munchmallow me origjinë nga Serbia, AUV thotë se do të nis verifikimin

Dyshimet për cilësinë e produktit Munchmallow me origjinë nga Serbia, AUV thotë se do të nis verifikimin

Ekonomi
Shtetet e rajonit i bllokuan perimet e rrezikshme nga Serbia, institucionet e Kosovës zotohen se nuk importojnë fare produkte të tilla

Shtetet e rajonit i bllokuan perimet e rrezikshme nga Serbia, institucionet e Kosovës zotohen se nuk importojnë fare produkte të tilla

Bujqësi
​AUV largon nga tregu qumështin Perfetto 2.8%, nuk i plotësonte kriteret për konsum

​AUV largon nga tregu qumështin Perfetto 2.8%, nuk i plotësonte kriteret për konsum

Bujqësi
AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

AUV: Në tregun e Kosovës nuk ka çipsa që përmbajnë substanca kancerogjene

Donjeta Zeqiraj
Incident mes policisë dhe banorëve në Kllokot për shkak të lokacionit për groposjen e derrave, deklarohet policia dhe AUV

Incident mes policisë dhe banorëve në Kllokot për shkak të lokacionit për groposjen e derrave, deklarohet policia dhe AUV

Donjeta Zeqiraj
Në fillim u mendua për helmim, analizat treguan se 11 derra të egër në Dragash ishin prekur nga murtaja afrikane

Në fillim u mendua për helmim, analizat treguan se 11 derra të egër në Dragash ishin prekur nga murtaja afrikane

Shëndetësi
Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Murtaja afrikane e derrit prezentë në Kosovë, AUV-i tregon masat e ndërmarra për të penguar përhapjen e kësaj sëmundje

Donjeta Zeqiraj
Kosova merr masa për të penguar përhapjen e murtajës afrikane të derrit

Kosova merr masa për të penguar përhapjen e murtajës afrikane të derrit

Ekonomi
Rekomandimet e AUV për të mbrojtur fermat nga murtaja afrikane e derrit

Rekomandimet e AUV për të mbrojtur fermat nga murtaja afrikane e derrit

Bujqësi
Paraqitet rasti i parë në Kosovë i prezencës së sëmundjes Murtaja Afrikane e Derrit

Paraqitet rasti i parë në Kosovë i prezencës së sëmundjes Murtaja Afrikane e Derrit

Bujqësi
AUV: Therja e kurbaneve të mos bëhet jashtë thertoreve të licencuara

AUV: Therja e kurbaneve të mos bëhet jashtë thertoreve të licencuara

Bujqësi
AUV asgjëson 32 krerë gjedhe me sëmundjen e brucelozës në Prizren dhe Gjilan

AUV asgjëson 32 krerë gjedhe me sëmundjen e brucelozës në Prizren dhe Gjilan

Bujqësi
Qytetari publikon videon e sulmit nga qentë endacakë në Pejë

Qytetari publikon videon e sulmit nga qentë endacakë në Pejë

Komunat
Dyshimet për përmbajtje të hormoneve në domatet nga Shqipëria – nga janari Kosova importoi mbi 4 milionë kilogramë

Dyshimet për përmbajtje të hormoneve në domatet nga Shqipëria – nga janari Kosova importoi mbi 4 milionë kilogramë

Jehona Hulaj
Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Dyshohet se domatet e importuara nga Shqipëria përmbajnë sasi të hormoneve, AUV në pritje të rezultateve laboratorike

Jehona Hulaj
Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Inspektimi i Kuvendit dhe gjobat ndaj shkelësve të Ligjit për kontrollin e duhanit, flasin nga AUV-i

Kosovë
Kosova i bashkohet EFSA-së në fushatën për të parandaluar murtajën afrikane të derrave

Kosova i bashkohet EFSA-së në fushatën për të parandaluar murtajën afrikane të derrave

Bujqësi
Mediet në Sarajevë raportojnë se si Bosnja po bllokon mallrat e eksportuara nga Kosova

Mediet në Sarajevë raportojnë se si Bosnja po bllokon mallrat e eksportuara nga Kosova

Prodhime Vendore
AUV me aksion për ndalimin e therjeve të kafshëve në Kodrën e Trimave në Prishtinë

AUV me aksion për ndalimin e therjeve të kafshëve në Kodrën e Trimave në Prishtinë

Bujqësi
AUV: Krimbi që u gjet në gjellën e studentëve, nuk ka dalë nga kuzhina e gatimit në Mensë

AUV: Krimbi që u gjet në gjellën e studentëve, nuk ka dalë nga kuzhina e gatimit në Mensë

Jehona Hulaj